PYTH smo dobili na dropu, in se stejka za druge drope...sicer pa mislim, da bo še šansa za nakup.Men je žal, da nisem kupil pyth, ko je bil še 0.3$
Mi je pa tole res predivje, tako, da bom kr mal stop loss nastavil. Je kr mal prelepo tole, da bi bilo res , oz da bi trajalo.
razliko naredijo alti, ampak ne smeš bit požrešen
alti ki jih držim
FET
INJ
ATOR
ROSE
JASMY
LINK
PYR
RLC
WOO
TAO
NEAR
Če že moram napisat, potem imam 6 mestno številko v altih. Kupoval sem v letu 23, torej so nekateri že naredili nekaj Xov.100€ v vsakega in upati da bosta vsaj 2 naredila x20?
Ko je bil listan na CEXe se je takoj začela razprodaja, tako da je težko ocenit, kje je tisti pravi support.
Če potegneš trendline od 23 junija (4h), potem trenutno deluje kot support.
Če ne zna letel dol do 18-20, kar je približno 35% padec.
Če greš na 1H sveče, potem imaš več opcij (25-26), ne vem pa kolk trejderji upoštevajo LTF
Če že moram napisat, potem imam 6 mestno številko v altih. Kupoval sem v letu 23, torej so nekateri že naredili nekaj Xov.
Ko bo začela dominanca BTCja padat, potem BTC prodam in vržem še ostalo v alte
opa, precej tablic se bo pojavili v slo v stilu go crypto haha.
jaz sem na 3 mestni. mogoče pade ps5.
Če začneš z 10k v bear marketu, lahko hitro prideš do 6 mestne številke.6 mestna številka v altih? Pogumno. Jaz se s tem ne upam igrat več kot s play money, ker nimam pojma. Držim se glavnih dveh. O črtah in ta, ma in podobnem se mi ne sanja.
Moji parametri so občutek v želodcu, kaj pravi ledvica, psihologija ljudi v takih situacijah in zgodovina.
Jaoo....ko pade konkretno, se vzamejo bluechipi, leto dopusta, potem pa z rezervo gemblat.Od včeraj sem začel dobivat klice kolegov, kaj se spalča kupit "jaz pravim, da zdaj nič", FOMO dela na polno.
Vsak cikel isto, pa vedno pravim, da naj akumulirajo skoz cel cikel, potem pa se vsak opeče.
tisti ki zadnji placujejo, plačajo zapitek.Od včeraj sem začel dobivat klice kolegov, kaj se spalča kupit "jaz pravim, da zdaj nič", FOMO dela na polno.
Vsak cikel isto, pa vedno pravim, da naj akumulirajo skoz cel cikel, potem pa se vsak opeče.