Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Zdaj da bi prodajal ko se zabava komaj prav začne? Ni šans. Ko pride na ath bo to po vseh novicah, takrat vstopijo tudi frizerke.

Bom poiskal ta post čez 1 leto in bom videl ali se bom smejal ali jokal zraven :)

Zabava je že v teku. Če si/je kupoval v območju 20 do 30 jurjev USD, je zdaj na 100 % dobičku. Če v vsaki točki odda 20 % portfelja, se nima kaj sekirat. Še vedno lahko čez čas dokupi nazaj ob korekcijah.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Zato, da dejansko kaj potegneš ven iz tega.
Vsi, ki se vsaj na pol resno ukvarjajo s tem, ves čas prodajajo in dokupujejo.

Lahko pa si, kot toliko drugih, ves čas samo navidezni miljonar :evil:

Za razliko od tebe teoretika, sem jaz v praksi aktiven od 2020. Miljonar nisem, je pa bil ta biznis do zdaj zelo donosen za mene. Ne navidezno. Strategija malo ven malo not ni za mene. Rabim kick, adrenalin, krče v želodcu ko strmoglavi,... . Za pussije kot si ti, pa je dca. 20€ na mesec in sell ko skoči za 10%

mistique

Guru
16. jun 2009
13.753
1.548
113
Emona / Carnium
Za razliko od tebe teoretika, sem jaz v praksi aktiven od 2020. Miljonar nisem, je pa bil ta biznis do zdaj zelo donosen za mene. Ne navidezno. Strategija malo ven malo not ni za mene. Rabim kick, adrenalin, krče v želodcu ko strmoglavi,... . Za pussije kot si ti, pa je dca. 20€ na mesec in sell ko skoči za 10%
Potem živiš od tega? Po opisu sicer ne zveni dosti drugače od dela v organiziranem kriminalu...adrenalin, krči,... :valjamse:

No, šalo na stran. Se vam zdi, da na našem trgu manjka kakšna storitev s področja kripto vlaganj? Se pri nas podjetja odločajo za vlaganja ali je kultura bolj na nivoju posameznikov?

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.688
1.047
113
Tocno to. Za1x mam se vedno order na 59,970 nastavljen za all out. Mogoce kaj spremenim, lahko pa da prej zgrmi dol in bom se naprej 'virtualni', hehe. Glih na dopustu in samo notifye dobivam, vsake tolko jurja vec vredno... Se 5 jih pride pa smo na cilju. Ce ga ne zvisam seveda! greedy.press :D (drgac v temu od 2017, pa racunalnicar... sramota)

jest5

Guru
18. avg 2007
25.945
-8.637
113
Se pravi sem bil aktiven ene 5 let pred teboj. Toliko o tem, kdo je teoretik :zavijazocmi:

Res pa, da trenutno nisem notri.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri in Borg

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
832
113
Skakanje ven in not se meni sploh ni obrestovalo.... oz. bi zdaj bil na dosti, dosti, boljšem, če nebi ničesa dotikal. Sem pa not od 2016-2017.
Prodat zdaj je pa pomoje vseeno smiselno, ker korekcija bo slej kot prej. Amapak mogoče pa bo tokrat drugače :)

jest5

Guru
18. avg 2007
25.945
-8.637
113
Skakanje ven in not se meni sploh ni obrestovalo.... oz. bi zdaj bil na dosti, dosti, boljšem, če nebi ničesa dotikal. Sem pa not od 2016-2017
Ma lej, odvisno kaj pričakuješ.
Če bi rad sproti pobiral profit in dejansko kaj imel od tega, potem tudi prodajaš, ter ob primernih trenutkih dokupuješ.
Če se ne bi dotikal... Hja ne veš. Lahko pa ne bi tako raslo ane. Saj veš, če bi videl v prihodnost :fredi:

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.688
1.047
113
Nas je vec takih k smo takrat mal popusili s trejdanjem, tako da jst sm pol upalu bugarski nacin: ako imas problem koji ne mozes da resis sa pari, mozes da ga resis sa ogromno pari, hehe. Drgac ta pregovor iz Crne macke, belog macora :) In za1x drzi k prbit.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Pubeci jaz vam rečem...zabava se bo zdaj komaj prav začela! Še ta teden ruknemo ath, po vseh medijih bo, raja bo planila not, ker fomo je qrba. Ste mi pa dali misiliti...bom vseeno nastavil sell order. Na 98500$