A mas slucajno omejitev, da lohk sam eno transakcijo v dolocenem obdobju?Kam naj tukaj kliknem, da gre plačilo naprej??
A mas slucajno omejitev, da lohk sam eno transakcijo v dolocenem obdobju?Kam naj tukaj kliknem, da gre plačilo naprej??
Sem pomislil na to. Ne vem, se da kje pogledati?A mas slucajno omejitev, da lohk sam eno transakcijo v dolocenem obdobju?
Ni.Je možno da ima CoinBase omejitev 3.000€ na teden izplačila?
Tukaj nekje so tudi moja pričakovanja, oz. eeeeeeeeee... ...želje.Mislim, da bi tudi prejšni cikel bil podoben (začel se bi prej) , če nebi vmes corona vdarla.
računam na vsaj x2: torej BTC tam nekje 120k in eth ~8k... to so moje tarče.
Bom pa spet pomoje preveč požrešen in se bom načakal
Kakšno je tukaj kaj mnenje o slovencih Cryptounity? Neki otroc so pred pol leta na veliko objavljal, da je scam...
Trenutno imam nekaj drobiža na binancah. Čakam, da še malo zraste, da pridem nazaj na vloženo vrednost. Zgleda sem takrat kupil na samem vrhu...
Tej slovenci so mi zanimivi, ker pravijo, da bo zelo poenostavljeno za začetnike in amaterje. Ker ko odprem app od binanc mi mrak pade na oči. Da morem googlat in se trest kako dobit denar nazaj, mi ni ravno zabavno...
Kaj pa https://bitvavo.com/en ? Tudi deluje dokaj enostavno.
A če je alter profil, potem se denar na koncu razdeli
Kolko misliš, da je realno, oz kdaj ga boš potegno ven ? Me zanima kakšna so pričakovanja... da sam potegnem malo prej venJa, za minuto Dobim notify, grem pogledat je blo ze okol 62600... V evrih pisem... Top ke bil je bil 64000. Ampak ok, so far very good. Tud testni Alter portfelj je v par dneh skoraj 10% prnesu. Na banki bi mogu cakat par let za to...