njce se verjetno jebe, dokler na bsju provizije letijo.Če koga zanima, kaj meni Nejc Bizjak iz Bitstampa.
njce se verjetno jebe, dokler na bsju provizije letijo.Če koga zanima, kaj meni Nejc Bizjak iz Bitstampa.
Če prav razumem imaš nekaj kripta na borzi in bi rad denar ven cuknil? Če ti tam ne gre, si prenakaži kripto na drugo borzo in si od tam izplačaj. Jaz delam na bitstampu in ni težav izplačati evre.Imam na Coinbase, če to misliš? Kako pa tja "cuknem"?
Ker še ni na večjih menjalnicah, ima dokaj nizek marketcap in nima nekega max supply v trilijonih. Twitter ima sicer nizek, samo 50k in to od lanskega februara, discord pa samo 4600...je leto dni star projekt, ki še ni doživel WTF dneva...
sam ga sicer ne bi vzel, tako da verjetno bo boomal
Ravno zato sem šel na coinbase in kraken, ker je binance non stop sral s tem evromImaš slučajno kje drugje račun. na kaki drugi borzi? V tem primeru prenakaži kripto tja pa iz tam cukni dol.
Pošlješ si ga iz binanc na coinbase. na bitstampu imaš opcijo withdraw, na coinbase pa poglej kater je tvoj naslov za sprejem ETHja in si ga nakaži.