Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
zdaj ko se bo igra lomila, vsi priznavamo da je gamble, loterija in piramidna shema brez realne vrednosti.
2 meseca nazaj zgodba povsem drugačna. študije, tehnika, instrumenti, tehnologija, odprta usta, podcasti,nekaj najlepsega po namazanem kruhu.

kje je čisto vino?
Kako veš da se bo igra lomila?
Cel finančni sistem je piramidna shema, največja je pa fiat valuta.

Jaz že več kot eno leto poslušam isto zgodbo, kako bo balon počil in bomo vsi zgubili. Seveda to govorijo tisti, ki držijo denar na banki, ker mislijo da je to najboljša stvar.

No enkrat boste imeli prav, medo bo prišel v vsakem primeru. Za nas bo to nova priložnost za nakupe, medtem ko se bodo drugi tolki po prsih kako so imeli prav, čeprav so zamudili lepe zaslužke.

Par let pozneje bo pa ista zgodba. trg gor, pameti se bodo drli da balon poka

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji in p4pe

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.688
1.048
113
Nihce nikogar ne sili v to. Vse je prostovoljno kot vem. Zaenkrat gre za najvecji svetovni kazino, videti je veliko igralcev.

Pa kle ni porsejev, ce ze... Lambo.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.862
6.520
113
Vse lepo in prav ampak končna vrednost ni konstanta. 999 od teh 1000 gleda na zadevo kot ti. Jutri bi porša. S prisotnim nervoznim trzanjem in vero v zgodbice, ki naj bi upravljale tole. Pa ne gre samo za kripto, ampak na splošno za investicije. Zato izgubljajo vsakic znova...

Ni prostora tu za emocije in, zdaj nekaj nepredstavljivega, ce jih ne mores izklopit, das drugemu za upravljat, dokler tega nisi zmozen. Ce nikdar, potem pa nikdar.

So pravila tudi v investiranju in faktor srece pada s potrpljenjem (rocnostjo in metodologijo vplacil ter kam) in realnimi pričakovanji.

All-in na pamet in prodaja pri procentu profita, naslednjic pa ponovi vajo, ampak z minusom nikakor prodati, dokler se zaradi podcastov nekje na podnu clovek koncno ne zlomi in takrat, ko je najmanj treba, proda, pac ni metoda izbora. In zato tistih 1000 na dolgi rok izgubi, ne zaradi onih 20, ki se drugače lotijo.

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
da si bo 20 ljudi poršeje in vile kuplo se mora 1000 ljudem igra zlomit. logika.
Da lahko elita služi milijone/milijarde, mora večina ljudi delati za minimalno/povprečno plačo.

Pri investicijah imam jaz vse v svojih rokah. Tisti ki bo naštudiral psihologijo trga, bo uspešen investitor.
Tisti ki pride na trg po hiter zaslužek, bo na koncu pušnil.

• Všeč mi je
Reactions: B81 in Najbolji

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.638
113
Je kar test karakterja vse tole. Sam imam 400% plusa na Shiba in 150% na Dogecoin. Lahko seveda prodam (zneski po višini niso ne vem kaj, zato prodat 20% ni neki vau) ali pa čakam na višje procente še.

B81

22. jul 2007
36.924
10.498
113
Zame bo new ATH, ko se preseze prejsnji total marketcap, ki sicer ni vec dalec...glede na to, kdo si lasti vecino btcja, bo bolj zanimivo videt altcoin bull, ko vstopa vedno vec novih posaneznikov, ko frizerka kupi eter ali te mehanik vprasa, ce si na binanci :D

Hocem povedat, da cakam, da ljudje zacnejo masovno vstopat "not". Ko bo sajkek napisal: kupo sem en btc pa ko ga jebe :evil:

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
832
113
Tokrat tega ne pričakujem... frizerke in mehaniki so že zdavnaj likvidirani.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Zna bit da res. Ogromno se jih je nafookalo v prejšnji rundi in zdaj nočejo nič slišati o tem

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
832
113
Je možno, da nas čaka kaj podobneaga ?

1710156942952.png