Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.688
1.048
113
BTC je prvič dosegel ATH pred halvingom... To je mene presenetilo. Nikoli, do zdaj se to ni zgodilo...
meme coini pa nenormalno...

Sploh ne vem kaj si nej mislim. Ocitno se vse pokupi kar je na voljo. Al gre pa za tak blef, da bomo vsi jokal k raketa cez kak mesec...

jaz pa danes zjutraj skoraj večjo količino XRP prodal, hvalabogu, da sem si premislil :)

Men je prodalo, ko je nardilo 25%, Alter profil...

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Če bo komu pomagalo pri odločitvi

1.png

igi

Guru
13. okt 2007
5.595
1.203
113
Celje
Mah jst sem šel s tretjino ven. Samo toliko, da veste, da sedaj bo šla vrednost samo še gor :)

Se pa priporočam za namig kam to vtakniti, da se vsaj podvoji.

• Všeč mi je
Reactions: Car

shift

Guru
20. jul 2007
9.894
2.279
113
za šankom
Imam nekaj tisočakov ada, glede na trg ni nekega odziva, mnenja alter kriptovcev dobrodošla, nisem vsakodnevno vpet v kripto trg, čakamo ATH, ali pa je to novi xrp?

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.221
1.365
113
Svetujem previdnost, v izdelavi je 7zaporedna zelena tedenska sveca. Kar se ni zgodilo se nikoli, ce prav vidim.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.042
4.300
113
Najprej, bi morali mi gledat neko valuto vedno v primerjavi z BTCjem ne usdt. Zakaj tako mislim, ker tudi valute ki so v downtrendu jim je vrednost rasla v razmerju z usdt, zakaj enostavno ker je rasel tudi BTC. Ko pa BTC kihne alti padajo še bolj (bolj pravilo kot ne).

in xrp moramo gledati v razmerju z btc. Moj nasvet tisti ki holda xrp ga naj še malo holda. Tisti ki pa je daily trader pa je pobral profit jasno. Ampak ko xrp požene in ko prileti volumen je problem skočit notr. To je samo nasvet.

raners

Majstr
4. mar 2008
2.815
439
83
Imam nekaj tisočakov ada, glede na trg ni nekega odziva, mnenja alter kriptovcev dobrodošla, nisem vsakodnevno vpet v kripto trg, čakamo ATH, ali pa je to novi xrp?
Tudi sam imam kr nekaj ada, ampak nekak ne gre nikamor (niti približno proti ATH)... Pa sodelavec (ki precej bolj spremlja kripto svet in projekte) mi pravi, kak dosti projektov se pripravlja na ADA, ampak skoči pa nikamor...

B81

22. jul 2007
36.924
10.498
113
Tudi sam imam kr nekaj ada, ampak nekak ne gre nikamor (niti približno proti ATH)... Pa sodelavec (ki precej bolj spremlja kripto svet in projekte) mi pravi, kak dosti projektov se pripravlja na ADA, ampak skoči pa nikamor...
IMO, ce spremljas zadevo, se community buni, ker ni operabilna z USDC.
Zdaj nekaj mutijo, da ne rabijo, pa da kao ne gre, pa da se USDC ne odziva itd...

V bulu bo verjetno carli sam objavil novico, da se pripravljajo na sodelovanje in bo bum.
Brez tega no sla ven iz prvih 10, ne glede na velikost in shillanje communityja.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.042
4.300
113
pri riplu je men sumljivo to, da ripple kot podjetje prodaja direktno investitorjem, tukaj so tudi trčili z SECom, kao da je to potem security. Veliko ljudi se pritožuje, da stem ripple niža vrednost xrpja.

bomo pa videli, je špekulacija. SEC baje hoče res enormno kazen okol 3 miljarde. Bomo videli.

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113

Ada je šla od feb. gor za 60%. Ne vem kako bi vi investiral v delnice, če se že kripto nikamor ne premakne.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji in B81

dask

Majstr
21. sep 2023
462
526
93
Tud slepa kura zrno najde... 2022 sem na blef kupil Shiba inu in obsedel na njem, slikca mi je bla všeč :p nekaj je.

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Če si kupil top v prejšnjem bull marketu, potem je to druga zgodba. Ni garancije, da bo dosegel ATH. Je pa večina altov daleč stran od ATH.