V bistvu je zvok ICE dosti blizu "belega šuma" in 99.99% ljudi ta zvok naravno pomirja, čista tišina (fizikalen pojem, v naravi težko to dosežeš) pa človeka ubije oz. dokazano ti precej zjebe psihično stanje v zelo kratkem času.Ciljal sem na to, da kadarkoli, vzamem raje varianto brez zvoka, pa naj bo še taka sinfonija pod havbo, me ne prepriča, ker vsake simfonije se enkrat naveličaš, spremeniti je pa ne moreš. OK, morda se ne naveličaš, če se v avto vsedeš samo za vikend, če se pa dnevno furaš, po možnosti še v kakšni gužvi (nizka hitrost, stanje na mestu), te pa zvok motorja (kakršenkoli) začne delat živčnega.
Oh....kaj pa ekologija smradiš več kot kak 2.0 TDiTako je. Ne, nebi priklopil glasbe. Zvok motorja imam raje, bencinskega motorja s kakšnim cilindrom več.
Vsekakor. Pod 6 cilindrov še nisem imel.
Ampak dizlu za moj okus tudi več cilindrov ne pomaga..
a na dTi ja si čist pozabu? tud živžga in smradi.....Oh....kaj pa ekologija smradiš več kot kak 2.0 TDi
Meni je pa pri TD všeč zvok turbine....sploh pri večjih kubaturah....tm 3.0 TD al pa JTd...
LCjka je še tastara.....EURO2 brez DPF in ostale ekologije.....tam turbino slišiš na 20m
Jaz pa ne. Večinoma za dnevno cijazenje, seveda raje vzamem brez zvoka.Ciljal sem na to, da kadarkoli, vzamem raje varianto brez zvoka, pa naj bo še taka sinfonija pod havbo, me ne prepriča, ker vsake simfonije se enkrat naveličaš, spremeniti je pa ne moreš. OK, morda se ne naveličaš, če se v avto vsedeš samo za vikend, če se pa dnevno furaš, po možnosti še v kakšni gužvi (nizka hitrost, stanje na mestu), te pa zvok motorja (kakršenkoli) začne delat živčnega.
Nisem....sam pač omenil sem 3.0 KZ1-TE pa 3.0 JTD ker sem jih dejansko vozil (oz vozim)....a na dTi ja si čist pozabu? tud živžga in smradi.....
Če je proti 8000 = 2-3000 ajde, me pa resno zanima kolikokrat TI z avtom turaš na 8000?Jaz pa ne. Večinoma za dnevno cijazenje, seveda raje vzamem brez zvoka.
Za ostalo pa ni šans. Poščijem se na EV, ko se ICE dere proti 8.000. In mi še na kraj pameti ni prišlo, da bi ta zvok želel spremeniti.
Sicer pa, če ga želiš spremeniti, obstajajo aftermarket homologirane zadeve. Ja vem, je…, ker ne moreš s klikom na ekranu ga spremeniti.
Jaz te izzive z vibracijami, zvoki ali odsotnostjo zvokov rešujem z aftermarket modulom Šemsa & Južni Vetar.Jaz pa ne. Večinoma za dnevno cijazenje, seveda raje vzamem brez zvoka.
Za ostalo pa ni šans. Poščijem se na EV, ko se ICE dere proti 8.000. In mi še na kraj pameti ni prišlo, da bi ta zvok želel spremeniti.
Sicer pa, če ga želiš spremeniti, obstajajo aftermarket homologirane zadeve. Ja vem, je…, ker ne moreš s klikom na ekranu ga spremeniti.
Če je proti 8000 = 2-3000 ajde, me pa resno zanima kolikokrat TI z avtom turaš na 8000?
In ko vklopi vtec je hitrejsi od drugih ceprav ga slednji prehitijoOni ima S2000, pa se fura do blokade v drugi
TOP IZBIRA.....bolšga ne bi mogel najtJaz te izzive z vibracijami, zvoki ali odsotnostjo zvokov rešujem z aftermarket modulom Šemsa & Južni Vetar.
Ko se vozim s tem kričačem, je na vsaki vožnji do blokade z MANO za volanom. Pa ne enkrat. Potem, ko se ogreje na delovno temperaturo seveda.Če je proti 8000 = 2-3000 ajde, me pa resno zanima kolikokrat TI z avtom turaš na 8000?