Beri EvClinic za bolj podroben seznam.Daj specificiraj kateri hibridi so nateg?
Polizdelki so vsi, ne glede na poreklo, le da so polizdelki iz popolnoma različnih razlogov. Je samo vprašanje prioritet kaj te bo zmotilo.Aha, tu se spet menimo o par 1000 poršejih in hibirdnih evropskih polizdelkih.
Za I3 je že naredil 50kwh. Ne vem pa kakšna je cena.Berem EVClinic nekaj casa, ne poznam osebno, ampak kar tam preberem do zadnjega ne kupim nic, kar ima steker namesto luknje. Tako sranje, sploh kvazi evropsko kot se prodaja je sramota in katastrofa. Zdaj so napisali vodic za nakup avta. Ce bi se mulci doma v garazi sli "naredimo elektricni avto" bi verjetno ven prislo boljse kot pa to kar prodajajo brandi.
En znanec si je kupil i4, kako kolk to pici pa konjev itd...in ga prasam kaj bo z njim po parih letih. Ah kitajc bo naredil pocen baterijo zanj. Ja seveda. Nova v tem momentu, ce me ni zlagal je 18 jurjev. Hvala lepa.
V bistvu, če boš normalno delal z avtom/baterijami in ne boš imel ravno nesreče ali da kupiš recimo stanje (aka Leaf), potem bodo baterije preživele avto .En znanec si je kupil i4, kako kolk to pici pa konjev itd...in ga prasam kaj bo z njim po parih letih. Ah kitajc bo naredil pocen baterijo zanj. Ja seveda. Nova v tem momentu, ce me ni zlagal je 18 jurjev. Hvala lepa.
rav 4 je top shit roba... Res dober avto.Ne vem. Rav4 je se vedno doma, zdaj ga vozi zena in v 6-ih letih tok tok niti enega problema. Redni servis in vozi misko. 10 let garancije na baterijo tako da v kolikor kaj preseneti, javim tu. Da pa nic ne prisparas je pa ena taka, zahojena. Ce drugo ne, zrak za mano je cistejsi kot prej ko sem gonil dizlija, kar mi je cisto dovolj. 1x zivim, za nekaj prisparanih / izgubljenih evrov mi je res vseeno. Ce ima kdo avto zato, da 'sluzi' na tak nacin mu sicer zelim cimvec tako prisluzenih soldov ampak to pomeni da ga gleda. Sam ga imam zato da grem kamor / kadar zelim. Pa to ni sosednji bife ali kuca - poso - kuca. Pa vse naj...
Imaš potem najbrž zlo slab spomin, kaj čmoImam praktično povsod led žarnice in se ne spomnim, kdaj sem imel nazadnje teżavo z njimi. Mislim, da je ene 5 let nazaj ena crknila.