Citat:
Uporabnik zverca pravi:
midva z mojim sva bla lani v campu na Rodinari
kamp je cist, urejen, tud cena ni bla zasoljena,
ni mi bilo pa vseec, voznja do njega,... ozka, luknjasta cesta, ki se vlece k kaca brez konca
aja, sej res pa se pihalo je (to sicer ne vem al zmeri, al pa sva samo midva tisti dan naletela)... camp je na vrhu hriba![]()
priporočam ti, še tolmunčke, če še nisi bil ... reka v stilu naše Soče samo, da je topla, pa tud 2 kampa sta ob reki,
v mestu Solenzara zavijes proti hribom, je samo en odcep![]()
Citat:
Uporabnik sandiv pravi:
Iz Maribora je okrog 7 ur vožnje oziroma 700km ( upoštevani trije krajši postanki). Na trajekt začnejo spuščat vozila okoli eno uro pred odhodom. Vedno dodam še okoli dve uri rezerve če je kaj narobe na cesti (sem že stal v koloni zaradi prometne nesreče).
Če si prehitro v luki pač malce zadremaš.![]()
Kadar je časa še dovolj se raje zadnji del poti peljem po cesti s.s. Fi-Pi-Li. Pot je krajša okoli 20km, je pa to brezplačna hitra cesta (omejitev 90km/h, privarčuješ nekaj € cestnine). Pri tej varianti je potrebno peljati dalje od izvoza za A11. Nadaljuješ po A1 do izvoza Scandicci in nato zaviješ na cesto Fi-Pi-Li.![]()
Letošnji dopust bo že moj sedmi na Korziki.![]()
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Steve: tu imaš zadnje POI, tudi plaže za Korziko
http://users.triera.net/jencipet/KorzikaENG.rar
Na Poiplaza sem pač ločil po skupinah.
Verjetno pa si se zapisal in te zanima zahodna obala in ne vzhodna, katero si že videl?