kopalnica

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
O hvala za nasvet, na to pa še pomislila nisem...
zmaga.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Take rumene oz. podobne ploščice imam jaz v kurilnici.
[

Ne me narobe razumet, samo so verjetno samo podobne ....
razen če res nimaš preveč denarja, pa bi takšne ploščice dajala v kurilnico ?????

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36

[/QUOTE]
lepe barve kopalnice, samo fugice se mi zdijo nekam široke...?

[/QUOTE]

niso, niso ... bi morala videti v živo ...

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Take rumene oz. podobne ploščice imam jaz v kurilnici.
[

Ne me narobe razumet, samo so verjetno samo podobne ....
razen če res nimaš preveč denarja, pa bi takšne ploščice dajala v kurilnico ?????

Tudi ti ne mene narobe razumet, nisem hotla rečt, da si dal krš v kopalnico, čeprav je tako izpadlo. Vse kar je podobno je to, da so rumene in podoben format. Pa če ni skrivnost kaj pa so to zaene ploščice in koliko je bil m2.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Hmmm ...

za model ne vem, cena pa je bla tam okrog 30 EUR ....

če te pa model res zanima, pa lahko pogledam na računu.

lp

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Ker je že ravno tukaj govora o kopalnici...kje bi se dalo ugodno kupit ploščice (ne zdej neke Bauhaus variante), pa mogoče tudi opremo...malo sem gledala npr. kopalnica.net, adriaker (sam ta je baje drag), kolpasan, itn. V Črnučah je baje nek outlet ploščic...Malo sem gledala znamke pip, od nas mi ok delujejo armal, pol je pa dost enih tujih firm (npr. hansa ima čudovite zadeve, pa tudi kar drage najbrž)...

Ali lahko kdo napiše, kakšni so kej cenovni rangi najbolj pogostih proizvajalcev ploščic & opreme, kaj se šteje za "kvaliteto", itn. Da ne bom res najbolj jajc robo nabavila al pa kakšne precenjene zadeve, če je kaj drugega čist ok...U glavnem čim več info glede tega bi rabila.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Glede ploščic: jaz sem jih kupoval v Radovljici (imena trgovine ne bom omenjal, ker so se, žal, precej poslabšali). Več lahko napišem kasneje, če bi koga zanimalo.
Drugače pa imajo v adriaker res precej zasoljene cene. Poglej še v Merkurju in Top Domu (Žabnica, Lesce). No, pišem le za gorenjski konec, ostalega ne poznam.

Morda pa ti lahko pomagam pri armaturah (pipah). Lahko, da boš presenečena, toda Hansa in Hansgrohe sta zdaj skorajda v cenovnem rangu Armala, ampak je tudi Armal precej kvaliteten, tako, da je to tvoja izbira. Jaz sem izbral celotno kolekcijo Hanse (tudi v kuhinji). Je pa takrat cenovno malce bolj izstopal le Grohe.

p.s. potem imaš pa seveda še nekaj reklamirano "prestižnih" znamk dvomljivega porekla in kvalitete (npr. OBI). Teh sem se pa izogobal. Ne vem namreč, kaka tesnila uporabljajo. Zgoraj našteti proizvajalci vsekakor keramična.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Sem bil in sem še vedno navdušen nad izbiro v Trgocev-u (logatec).

Majo prav tisti srednji razred oz. kaj zleti tudi v višjega sam se da preživet, dober izris in prijazna gospa.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Za moje pojme predrago....tud všeč mi ni bla tolk roba, kot je bla cena.

Sicer pa....na kaj ciljaš pri v&b, ker majo en kup robe...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kering za ploščice.

velika ponudba tudi tapro grosist oz trgovina roca na cesti na brdo.

v hiši vse hansa, z ijemo tušev in kuhinjskih pip, ki so hans grohe.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Moja:
Ploščice neke italijanske Iz Keorja na Jarški cesti (Keor ma fine stvari)
Armatura Gessi iz Krisme na Celovški
Sanitarna keramika Hatria iz Tapra na Celovški cesti
Tuš stene neke italijanske iz Krisme
Stolp v tušu od Hanse in termostatska pipa v tušu od Hanse
Kolpasanova kad

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Spet se malo oglašam. Tokrat me zanima vaše mnenje o najini drugi kopalnici. Ta se nahaja v mansardi kjer bodo spalni prostori. Lokacije za lijak, tuš, wc in bide ni možno več prestavlajti, tako da v tej smeri ne napenjajte vaših misli.
grin1.gif

Ploščice so dimenzije: stenske - 60 x 15 cm, talne - 60 x 60 cm

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Čisto na kratko tri praktične pripombe:
- tisto obešalo za wc papir prestaviti na zadnjo steno, da bo čisto pri roki in se ne bo treba obračati
- ob takšni postavitvi predalnika oz. tiste omarice desno od umivalnika, bi odpiranje okna imel raje z desne
- za tuš kabino bi uporabil kakšno dimljeno ali jedkano steklo, razen če si doma kje pod Pohorjem
lp

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Wc rolca bo kasneje na desni strani in tudi okno se odpira kontra kot je sedaj narisano. Samo na skicah je pač tako narisano, sam se mi ni zdelo pomembno to popravljat ker je to pač samo skica.

Tretje pripombe pa na žalost ne štekam
crazy1.gif