kopalnica

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
super, edino kar bi spremenila je, da bi dodala bide
redface-1.gif
pa pod umivalnikom eno omarico, drugače pa super

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.119
6.948
113
pri taščici
Malo prostora med školjko in umivalniko je tudi meni padlo v oči. Omarice v celi kopalnici nimaš nobene?(osebna higiena, perilo, P.prašek, koš za perilo?)
Če narišeš krtaæko za WC nariši še to

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik westie pravi:
super, edino kar bi spremenila je, da bi dodala bide
redface-1.gif
pa pod umivalnikom eno omarico, drugače pa super

V hiši bom imela dve kopalnici in v drugi bo tudi bide, ta bo bol za dnevno uporabo in če kdo pride na obisk. Omerice pod umivalnik ne bom dala ker je malo prostora. Že tako bom morala dat drug umivalnik saj pri tej varianti se ne moreš normalno vsest na školko. Omara pa bo v kotu kjer stoji pralni stroj, le ta pa gre v klet.

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Super za pijance. Lahko lulaš in kozlaš naenkrat
grin1.gif

btw: s katerim programom to rišeš?

To nisem jaz risala, to so mi naredili v štacuni kjer bom kupila keramiko (Gracia Postojna). Je pa ful dober program, saj ima vse zadeve, ki jih prodajajo vnešene in lahko točno vidiš koliko katere keramike potrebuješ, da ne kupuješ nekaj na pamet.

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Meni je tudi všeč. Vendar jaz bi namesto kadi vzel raje tuš kabino. Ta črna barva pa mi je zelo všeč. Kakšna bo kaj cena ?

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Malo prostora med školjko in umivalniko je tudi meni padlo v oči. Omarice v celi kopalnici nimaš nobene?(osebna higiena, perilo, P.prašek, koš za perilo?)
Če narišeš krtaæko za WC nariši še to

Prav si ugotovil, da je malo prostora med školko in lijakom. Bom dala tak lijak, ki ni nič podalšan v levo pa bo potem dost prostora. Kot reečno omara bo v kotu pa še kkašno poličko bom namontirala nad lijakom. Mogoče bo omarica z ogledalom, če najdem kakšno lično.

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
a ni temno rjava? pa so te svetle ploščice na roza al sam tko zgleda na sliki? rjava je krasna v kombinaciji z beige

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Meni je tudi všeč. Vendar jaz bi namesto kadi vzel raje tuš kabino. Ta črna barva pa mi je zelo všeč. Kakšna bo kaj cena ?

Tuš kabino s savno bom imela v drugi kopalnici. Sem najdla ene zlo fensi, sam ne vem če bo prtošl prenesel klik

Barva pa ni črna ampak temno rjava, svetle ploščice pa so malo kremaste. Cena bo ugodna, smo žlahto zlorabli.
grin1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Cena bo ugodna, smo žlahto zlorabli.
grin1.gif

shocked-1.gif
Incest.

Mi je všeč kopalnica, ker je praktična. Lahko sediš na WC-ju in si hkrati umivaš zobe. Ne pozabi na košaro za perilo, ki naj bo na višini cca. 60-70 centimetrov in na vrhu dovolj velika za časopis.
Barvna kombinacija je pa huda.
Jaz imam malo bolj svetlo, zrisali so mi jo v Merkurju (verjetno imajo podben ali enak računalniški program), kvadratura je bila točna.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.119
6.948
113
pri taščici
Citat:
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Daj wc na isto steno kot umivalnik.

to ni več možno, podometni kotliček je že vzidan, ometi narejeni, keramičarji na poti ...
rolco pa dam komot na drugo steno, bo verjetno res bl pri roki

Škoda...
ker potem bi lahko lažje imela umivalnik s slike. Tud če bi zaspal na školjki bi težko padel kam drugam kot naprej

Upam da dobiš "ravne"ploščice. je brat enkrat šel polagat plahte v zamik, pa je odšel preden je lepilo zmešal. Ploščice so bile konkretno "napihnjene" in ni variante da jih lepo položiš s 1/2 (1/3) zamikom. Preden so prišle ravne je trajalooooooo. Aja pa niso bile bau varianta

Nazadnje urejeno:

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Cena bo ugodna, smo žlahto zlorabli.
grin1.gif

shocked-1.gif
Incest.

Mi je všeč kopalnica, ker je praktična. Lahko sediš na WC-ju in si hkrati umivaš zobe. Ne pozabi na košaro za perilo, ki naj bo na višini cca. 60-70 centimetrov in na vrhu dovolj velika za časopis.
Barvna kombinacija je pa huda.
Jaz imam malo bolj svetlo, zrisali so mi jo v Merkurju (verjetno imajo podben ali enak računalniški program), kvadratura je bila točna.

a veš da sem že razmišlajla kam bom dala cajtng, mogoče pa med školko in banjo namontiram kakšno visečo košarco al pa dam kakšno omarico tja, ker za branje pa mora bit poskrbljeno
grin1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Kopalnica mi sploh ni všeč.

Predvsem ker gre za javno kopalnico. Kad bi bolj uspešno zamenjala tuš kabina. Res nevem zakaj bi tukaj morala biti kad, glede na to da imaš še eno kopalnico.
Pa pozicija školjke je obupna. Si sploh predstavljaš kako je tu opravljati potrebo? Al te umivalnik žoka v hrbet al pa moraš srat skoraj zravnan.
Glede na to, da je to dnevni WC bo uporabnost tega WC-ja zelo velika in škoda bi bilo da bi se moral vsak dan po 5x mučit s potrebo ki bi naj bila olajšanje.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.119
6.948
113
pri taščici
tud po eni stran prav. prostor ki bi prišel s zamenjavo banje pa bi dal jaz pisoar....
Vsaj pri moških večkrat uporabno kot bide....sploh kadar gre pivo iz hladilnika....
Pri moji imajo pisoar (v "dnevnem WC") in nam kar prav pride (ob 4 lulčkih)