Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Se pa potem moja krava na dirkališču spiha.
A nisi bil ti pred leti kralj počasne vožnje tukaj na Alterju? Sej si mel včasih mucka v avataru? Na tri bare napumpat pa to? Al sm jaz nekaj zamešal?
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Med Kr- Lj via Medvode je pri meni liter razlike glede na smer vožnje.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Nič ne vem o kakšnem kralju, sem se pa takrat (baje) cijazil in se še vedno.
Ne vem pa zakaj se ne bi mogel tudi na dirkališče it cijazit.
Lepo klobuk na čelado in hopla...
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Zdej pa pustite VW uberwagen in se lotite KIE, suzukija in hjundaja ki tudiponujajo nove sodobne mini tubo motorčke. Tam je tehnologija najboljša - je že kdo sprobal?
Citat:
Uporabnik BojanP pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
A nisi bil ti pred leti kralj počasne vožnje tukaj na Alterju? Sej si mel včasih mucka v avataru? Na tri bare napumpat pa to? Al sm jaz nekaj zamešal?
Res bi rad videl kateri odsek je to, omejitev 50, 70 ali 90?Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Sem ravno danes opazoval..bil sem 5 v semaforju, do naslednjega smo prišli ravno na 45 km/h (Pa ni vmes ne hiše, ne prehoda, nič..s temd aje bil drugi semafor zelen). Prestavljal sem pri 1.400 vrtljaji pa še to sem moral pazit da se nisem onemu pred mano preveč približal...
Če si ob teh urah prvi v križišču in prestavljaš pri 2.000 vrtlajih si raketa...dobesedno.
Citat:
Uporabnik Reaper85 pravi:
Sam izkoristim vsak meter kjer se le da, recimo danes se mi dva tukaj vlečeta 50 že od prejšnjega krožnega, kjer greš BP tudi v današnjih razmerah 90, potem od križišča naprej sta šla pa nekje 45. Ni mi jasno zakaj se vsi vlečejo do krožnega, sam priteram tud z 90 in nekje srednje močno zaviram.
https://goo.gl/ilsgk7
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
ko imam sopotnika oz. otroke, če pa kdaj že pohodim mi pa leti kak kos robe