Konec kajenja

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Moj partner je pred 3mi leti nehal kaditi.
Jaz še vedno kadim a maximalno 10 cigaret dnevno, če sedim in nič ne delam.
V zaprtih prostorih doma ne kadim, tudi, ko je zunaj mrzlo grem kadit ven.
Sem pa tudi že zdržala brez cigarete 3/4 dneva.
Mogoče mi uspe kdaj spraviti v red mojo glavo in opustiti kajenje.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Vsak človek mora imet kako razvado. Tut jst NIKOLI ne kadim v stanovanju, ne glede na vreme, da grem skadit ven. Nimam niti najmanjše želje, da mi cel flet smrdi po čikih. Škoda zaves in pohištva. Kje so časi ko sem mela eno škatlo za tri dni
cry12bpy.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
jaz kot nekadilec sem po eni strni zadovljen... mi vsaj cote naujo smrdele (Tak oda me moja ne bo ze na 10m zavohala...) in bom lahko na kavico skocil tudi pred med sluzbo zdaj mi je to rahlo neprijetno ker potem ves smrdim po cigaretih...

mi je pa mogoce res malo zal za kadilci... so se kar konkretno spravili na njih...

mimogrede: nekdo je nekaj omenjal vino in trte... zgleda da ne spremlja kaj prevec kmetijske politike... ce bi spremljal bi vedel da EU daje subvencije za to da posekas trte...

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Včasih sanjam, da kadim. Se mi zdi, da če bi enga, da bi bla pol spet nazaj kjer sem bila (vsaj škatlo na dan, za vikende pa vsaj dve).

Tudi meni se je dogajalo, da sem parkrat na leto sanjala, da kadim.In vedno sem se sanj zavedla šele na sredini cigareta, ko sem že bila v akciji, tako da tega tudi v sanjah nisem mogla preprečiti. Sedaj imam že ene pol leta mir pred tem, je pa res, da ob kavi kdaj pomislim tudi na cigaret, vendar mi na kraj pameti ne pade, da bi ga dejansko prižgala; skoraj tri leta je že od tega, kar sem nehala in mi je škoda vse to uničiti.
Nehala sem pa tako, da sem iz marlboro 100s light prešaltala na davidoff slim varijanto, ki je imela proti marličem zelo malo nikotina, v bistvu je bilo tako, kot da bi vlekla zrak. Dva tedna sem potem kadila samo še te, nato pa sem tudi s tem prenehala. Ob enem sem prenehala tudi z vso hrano in pijačo, ki bi me lahko "zapeljala v skušnjavo", tako da so bili alkohol, kava in mastna hrana (ponavadi burek) off the limits. In potem sem nehala; zanimivo je tudi, da nimam več toliko težav z boleznijo (včasih sem bila prehlajena pol leta, vmes še kakšen bronhitis ipd.). No, vsekakor mi ni žal.
wink-1.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
zakaj neb iz razvade recimo štrikala?

Z razvadami je tako, da ima vsak svoje. Na žalost so ponavadi take, ki druge motijo.
Vzemi za primer kar naju dva.

Ti od mene in ostalih kadilcev pričakuješ, da nehamo kaditi.
Jaz pa bi od tebe pričakoval, da sem in tja namesto bedarij in žalitev napišeš kaj pametnega ali celo duhovitega. Čist tko, za spremembo.

Pa je več kot očitno, da oba upava zaman.
Jaz zlepa ne bom nehal kaditi.
Ti pa tudi ne boš pameten postal.

Kaj hočemo, taka je usoda. Najbolje da se sprijazniš z njo...
smirk-1.gif

Ave!

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
jaz sem ze pameten, ti pa boš vedno navaden usmrajenec..

in seveda je razlika med normalno razvado in pa usmrajeno razvado, ki celo zdravju škodi. In ne, me sploh ne moti, ce kadis v svojmu WCju 500 km od mene.
grin1.gif

pa lep usmrajen lajf ti zelim.
wink-1.gif

aja tamcika, zelo mi je zal da tudi ti spadas v ta usmrajen klub.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Moje mnenje je zelo podobno alkoholikovemu.

Malce čudno je vse skupaj. Bo treba danes kam malce na pijačo it.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Pozdravljam zakon z vsemi štirimi. Zdaj bom porabla manj pralnega sredstva, grdi pogledi, ki so bili namenjeni smradilcem za sosednjo mizo, pa bodo prihranjeni za koga drugega. Face it, u stink.
smirk-1.gif
)

Nazadnje urejeno:

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Men sicer ni čisto jasno zakaj se je potrebno zmerjati z žaljivkami a kakor vam pač paše.
Sam sem zadovoljen, da je zakon sprejet in, da se bo kmalu implementiral. Poznam mnogo kadilcev, ki pravijo, da bodo zaradi tega nehali kadit (bomo videli). Zanimivo je tudi, da poznam več nekadilcev kot kadilcev, ki nasprotujejo zakonu (omejevanje...).

Končno bo prišla jesen, ko z kave ne bom prišel zasmrajen.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Če si mislil, da sem jaz koga žalila, pomisli še 1x. Navedla sem samo dejstvo, da kajenje v okolici osmraja mene in moja oblačila, lase itd. Tudi jaz sem vesela, da bom lahko dlje dišala
aplauz.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
jaz sem ze pameten, ti pa boš vedno navaden usmrajenec..

in seveda je razlika med normalno razvado in pa usmrajeno razvado, ki celo zdravju škodi. In ne, me sploh ne moti, ce kadis v svojmu WCju 500 km od mene.
grin1.gif

pa lep usmrajen lajf ti zelim.
wink-1.gif

aja tamcika, zelo mi je zal da tudi ti spadas v ta usmrajen klub.

...

Tole so vsekakor žaljivke! A niso?
Ne vem kje v mojem post-u si videla sebe.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
zaljivka je ce reces kadilcu da smrdi????? Torej ce reces enmu ki ima umazan avto, da ima umazan avto, si ga s tem uzalil?

nebene fobije. Pac kadilci smrdite in to meni osebno ne paše. Pozdravljam zakon da odsmradite drugam. Zakon ne bi bil potreben ce bi kultura kadilcev bila na potrebnem nivoju, torej da ne glada samo na svoj usmrajen zakajen gobec ampak vrzes uc tudi na druge, ki jim mogoce dimljenje ravno ne paše. Zaradi nizke kulture te marginalne skupine imamo zdej zakon. Še kakšna težava?

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Sem pač egocentrik in vedno mislim, da zadeve name letijo.
grin1.gif
Sem tudi napisala, da kadilci smrdijo, ja. Je pač dejstvo, da ne dišijo. Konec debate.

In kot pričakovano - pokasirala znižanje zvezdic. Ne bit tako predvidljivi, no.
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Jaz ti čisto verjamem, da ti kadilci smrdijo. Nisi edini, ni problema, nič žaljivega.

Da pa označiš vse kadilce za primitivne......brez veze

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
mimogrede: nekdo je nekaj omenjal vino in trte... zgleda da ne spremlja kaj prevec kmetijske politike... ce bi spremljal bi vedel da EU daje subvencije za to da posekas trte...

Mimogrede jaz sem bila tista, ki sem omenila trte. Sem ena redkih kmetic tu gor (sicer prisiljena ampak to je že druga tema) in za to, da država subvencionira sekanje trt pa prvič slišim.
shocked-1.gif
Pohvalno. Ampak a subvencionira sekanje starih trt, da lahko posadiš nove al kako je s tem?