Konec kajenja

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Dober kometar Tamara.
hysterical-1.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

zaljivka je ce reces kadilcu da smrdi????? Torej ce reces enmu ki ima umazan avto, da ima umazan avto, si ga s tem uzalil?

Ne, ni žaljivo povedati človeku, da ima umazan avto.

Vsekakor pa je žaljivo, če jaz npr. tebi povem, da si zarukan polpismen butl, ki ne razume niti tega, kar sam napiše.

Citat:
...torej da ne glada samo na svoj usmrajen zakajen gobec...

Zaradi nizke kulture te marginalne skupine...

...primitvce, ki morjo stalno imet neki v gobcu... za kulturo ne znajo poskrbeti sami

...Žalostno in seveda nepotrebno za civilizirane ljudi, a druga ne pomaga

Iz zgornjih stavkov je razvidno, da so zate VSI kadilci živali, primitivci, nekulturneži in neciviliziranci.

To SO žalitve, kajti vsi kadilci nismo taki. Upam celo trditi, da nihče od nas nima gobca. Nekateri smo celo skrajno uvidevni do nekadilcev. Čeprav se včasih vprašam, ali se je vredno truditi.

V tvojem primeru mi je recimo iskreno žal, saj bi z veseljem puhnil polna pljuča dima v tvojo zarukano tumpasto betico.

Vidiš, tudi to so žaljivke. A so namenjene izrecno tebi, ki si jih zaslužiš.

Če bi pisal v skladu s tvojo priljubljeno prakso, bi žaljivke namenil vsem butlom. Pa jih ne. Raje povem tebi, da si omejen retard, nevreden vsake minute, ki sem jo izgubil s pisanjem. Morda je vredno le to, da še drugi sprevidijo s kakšnim pacientom imajo opravka.

S tem je najina debata z moje strani zaključena.

Ave!

Edit:

Citat:
nisem oznacil vse, oznacil sem tiste ki so primitvni ce se je kdo našel noter, kar se zagotovo je..je pa prav tako

Še ena novost zate... Ljudje ne vedo kaj se skriva v tvoji betici. Znajo le prebrati tisto revščino, ki jo spraviš skupaj.

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Citat:
mimogrede: nekdo je nekaj omenjal vino in trte... zgleda da ne spremlja kaj prevec kmetijske politike... ce bi spremljal bi vedel da EU daje subvencije za to da posekas trte...

Mimogrede jaz sem bila tista, ki sem omenila trte. Sem ena redkih kmetic tu gor (sicer prisiljena ampak to je že druga tema) in za to, da država subvencionira sekanje trt pa prvič slišim.
shocked-1.gif
Pohvalno. Ampak a subvencionira sekanje starih trt, da lahko posadiš nove al kako je s tem?

Tole pa tudi mene zanima, ker mislim posekati del vinograda.
grims-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
zaljivka je ce reces kadilcu da smrdi????? Torej ce reces enmu ki ima umazan avto, da ima umazan avto, si ga s tem uzalil?

Vsekakor pa je žaljivo, če jaz npr. tebi povem, da si zarukan polpismen butl, ki ne razume niti tega, kar sam napiše.

Citat:

...primitvce, ki morjo stalno imet neki v gobcu... za kulturo ne znajo poskrbeti sami

Iz zgornjih stavkov je razvidno, da so zate VSI kadilci živali, primitivci, nekulturneži in neciviliziranci.

To SO žalitve, kajti vsi kadilci nismo taki. Upam celo trditi, da nihče od nas nima gobca. Nekateri smo celo skrajno uvidevni do nekadilcev. Čeprav se včasih vprašam, ali se je vredno truditi.

V tvojem primeru mi je recimo iskreno žal, saj bi z veseljem puhnil polna pljuča dima v tvojo zarukano tumpasto betico.

Če bi pisal v skladu s tvojo priljubljeno prakso, bi žaljivke namenil vsem butlom. Pa jih ne. Raje povem tebi, da si omejen retard, nevreden vsake minute, ki sem jo izgubil s pisanjem. Morda je vredno le to, da še drugi sprevidijo s kakšnim pacientom imajo opravka.

Ave!

bo to prvi BAN ? navijam zanjga
aplauz.gif

Ni še dovolj sočno
evil.gif

Vsakemu svoje pač, kar se tiče kajenja in uvidevnosti ne bomo nikoli prišli skupaj. Čeprav mene "vegetarjanca" moti, da ti zraven mene ješ meso, to še ne pomeni da ti bom zrezek zabrisal skozi okno ali pa tebe in zrezek poslal v "zrezkalnico", kamor ti natakar tudi vode ne bo prinesel.

Variant je 100, najlažja rešitev je splošna prohibicija. Zjebat vse, i say, pasjeljubce, hondaše, vegetarjance, kadilce in kristjane
aplauz.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.947
113
v lokalni ostariji
amm

subvencionirajo (oz placujejo) unicenje vinograda... zato ker so presezki vin v EU! pac vec dobis ce posekas vse skup kot ce pridelujes vino...

karantanka kako prisiljena? a ni lustnu zdele na njivi delat pa s traktorjem se vozt:)

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
itak da ti ni, primitivni kadilci skup drzite
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
grdo si posplošil, kot gaston. Imel sem te za brihtnejšega.

a pri tebi je še upanje.
grin1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
tečen? ti me še nisi vidla tečnega..

bom zdej odprl temo o vegetarijancih.
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

Citat:

Ave!

bo to prvi BAN ? navijam zanjga
aplauz.gif

Sem nekadilc (za začetk, da ne bo kakšnga napada)... Ampak Gaston ma v osnovi prav. Je žaljivka, če nekomu rečeš da smrdi... kulturni ljudje to povedo drugače. In res je, da niso vsi kadilci kreteni... nekateri preveč posplošujete.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
aja kako pa kulturni ljudje to povejo?

aha

da imaš neprijeten vonj?