Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
zaljivka je ce reces kadilcu da smrdi????? Torej ce reces enmu ki ima umazan avto, da ima umazan avto, si ga s tem uzalil?
Citat:
...torej da ne glada samo na svoj usmrajen zakajen gobec...
Zaradi nizke kulture te marginalne skupine...
...primitvce, ki morjo stalno imet neki v gobcu... za kulturo ne znajo poskrbeti sami
...Žalostno in seveda nepotrebno za civilizirane ljudi, a druga ne pomaga
Citat:
nisem oznacil vse, oznacil sem tiste ki so primitvni ce se je kdo našel noter, kar se zagotovo je..je pa prav tako
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Citat:
mimogrede: nekdo je nekaj omenjal vino in trte... zgleda da ne spremlja kaj prevec kmetijske politike... ce bi spremljal bi vedel da EU daje subvencije za to da posekas trte...
Mimogrede jaz sem bila tista, ki sem omenila trte. Sem ena redkih kmetic tu gor (sicer prisiljena ampak to je že druga tema) in za to, da država subvencionira sekanje trt pa prvič slišim.Pohvalno. Ampak a subvencionira sekanje starih trt, da lahko posadiš nove al kako je s tem?
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
zaljivka je ce reces kadilcu da smrdi????? Torej ce reces enmu ki ima umazan avto, da ima umazan avto, si ga s tem uzalil?
Ne, ni žaljivo povedati človeku, da ima umazan avto.
Vsekakor pa je žaljivo, če jaz npr. tebi povem, da si zarukan polpismen butl, ki ne razume niti tega, kar sam napiše.
Citat:
...primitvce, ki morjo stalno imet neki v gobcu... za kulturo ne znajo poskrbeti sami
Iz zgornjih stavkov je razvidno, da so zate VSI kadilci živali, primitivci, nekulturneži in neciviliziranci.
To SO žalitve, kajti vsi kadilci nismo taki. Upam celo trditi, da nihče od nas nima gobca. Nekateri smo celo skrajno uvidevni do nekadilcev. Čeprav se včasih vprašam, ali se je vredno truditi.
V tvojem primeru mi je recimo iskreno žal, saj bi z veseljem puhnil polna pljuča dima v tvojo zarukano tumpasto betico.
Vidiš, tudi to so žaljivke. A so namenjene izrecno tebi, ki si jih zaslužiš.
Če bi pisal v skladu s tvojo priljubljeno prakso, bi žaljivke namenil vsem butlom. Pa jih ne. Raje povem tebi, da si omejen retard, nevreden vsake minute, ki sem jo izgubil s pisanjem. Morda je vredno le to, da še drugi sprevidijo s kakšnim pacientom imajo opravka.
S tem je najina debata z moje strani zaključena.
Ave!
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:Zjebat vse, i say, pasjeljubce, hondaše , vegetarjance, kadilce in kristjane
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Imel sem te za brihtnejšega.
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
a pri tebi je še upanje.
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Ne, ni žaljivo povedati človeku, da ima umazan avto.
Vsekakor pa je žaljivo, če jaz npr. tebi povem, da si zarukan polpismen butl, ki ne razume niti tega, kar sam napiše.
Citat:
Iz zgornjih stavkov je razvidno, da so zate VSI kadilci živali, primitivci, nekulturneži in neciviliziranci.
To SO žalitve, kajti vsi kadilci nismo taki. Upam celo trditi, da nihče od nas nima gobca. Nekateri smo celo skrajno uvidevni do nekadilcev. Čeprav se včasih vprašam, ali se je vredno truditi.
V tvojem primeru mi je recimo iskreno žal, saj bi z veseljem puhnil polna pljuča dima v tvojo zarukano tumpasto betico.
Vidiš, tudi to so žaljivke. A so namenjene izrecno tebi, ki si jih zaslužiš.
Če bi pisal v skladu s tvojo priljubljeno prakso, bi žaljivke namenil vsem butlom. Pa jih ne. Raje povem tebi, da si omejen retard, nevreden vsake minute, ki sem jo izgubil s pisanjem. Morda je vredno le to, da še drugi sprevidijo s kakšnim pacientom imajo opravka.
S tem je najina debata z moje strani zaključena.
Ave!
bo to prvi BAN ? navijam zanjga
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Previdevam, da ne kadiš
pri nas še nismo dobili nič, ampak če nam pa še čik pavze ukinejo, pol bomo pa res k v zaporu