Konec kajenja

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
nekadilci se z zakonom več al manj strinjajo, kadilci so proti, peščici je vseeno... sej js sm kadilka, pa itak da ne maram dimnega prostora... ne vem če je komu izredno všeč...

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Da bi bila kapa mad kadilci res polna bi morali prepovedati še kajenje med šofiranjem. To je skoraj isto nevarno kot telefoniranje.

Ko ti zapaše začneš iskati po torbi najprej škatlico s čiki, po možnosti se steguješ na zadnji zic. Potem je potrebno najti še vžigalnik. Ko imaš končno vse v roki začne pogled uhajati h konici cigarete. Potem se začnes stegovati po pepelniku in ukvarjanje z otresanjem vanj ... kaj se pa med tem dogaja na cesti, ob in za tabo pa bog pomagej.

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
ja to bi itak mogli res PREPOVEDAT!!! ... se strinjam... OK, sej zapaše čik, čis verjamem... sam čaki mal... da bi zarad tega ogrožal druge na način kot je opisala karantanka... pol ...
stupid-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
pač primitivnim kadilcem je treba z zakonom pokazat manire. Se popolnoma strinjam.

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Meni se sicer ni nikoli zgodilo, da bi zaradi cigarete cikcakala po cesti se je pa nekomu, ki ga poznam in glih da je rešil situacijo. Verjetno se podobna nezbranost dogaja tudi med menjavanjem cd-ja, telefoniranjem, ukvarjanje z otroki na zadnjih sedežih ... spisek je lahko neskončen.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Evo: TUKAJ
si lahko preberete eno lepo napisano na temo protikadilskega zakona....
tak kot je ta model lepo ujel to situacijo na tipkane besede jih redko kdo zmore

chef respect
cheer.gif

Vsake oči imajo svojega malarja. In to kar piše "nergač" bo zadovoljilo en del publike, drug del pač ne. Sej ima vsak pravico do svojega mnenja. Tokrat je ena stran dosegla svoje, drugič bo druga.
Če me policaj zaloti, ko sexam v avtu mi bo napisal kazen, ampak resnici na ljubo, se bo obrnil stran,ko bo poštudiral za kaj gre
evil.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Samo res, prišparaš nič, ampak si namesto tega privoščiš kaj drugega, kar ne škodi zdravju. Jaz sem skadila vsaj eno škatlico Malboro Light 100s ali Davidoff na dan kar je takrat naneslo 15.000 SIT/ mesec kar nanese kar nekaj obiskov fitnesa, plavanja, savne...

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
Tamara prišparala res ne boš nič.Je pa res da si boš za ta denar privoščila marsikaj drugega.Ko sem še kadil sem rabil 2 škatli dnevno,kar je skoraj 5 evrov na dan.Čeprav že 4 leta ne kadim prišparal nisem nič.Se pa večx vprašam pismo kje bi sedaj vzel denar za cigarete?A bi se zaradi cigaret bil pripravljen odreči vstopnici za kino,kopanje,smučanje ipd.?
To in še več si tedaj ko sem kadil nisem mogel privoščiti samo zato da sem si lahko kupil čike.Zato pa hvala bogu da sem nehal kaditi.Razen tega imam sedaj več kondicije,spet se mi je povrnil okus,pa še živčen nisem več tako,čeprav bi naj cigaret pomirjal.V glavnem moje življenje se je v marsičem obrnilo na bolje.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
V takem primeru, kadar imaš neposlušnega gosta oz. neprištevnega konja za šankom, lahko mirne volj pokličeš prijatelje v Modrem pa ga bodo tipitopi spokali v marico...

Toliko o neposlušnosti...

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Vem o čem govoriš. Čeprav, če daš vsak dan tiste 2,30€ v šparovčka, tut vsota konec meseca ni zanemarljiva
cheer.gif

Počas bomo nehal.

jaja, ob koncu leta se ti nabere še malo več kot je povprečna slovenska plača
evil.gif

Sliši se veliko. No ampak ni
bonk.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
V takem primeru, kadar imaš neposlušnega gosta oz. neprištevnega konja za šankom, lahko mirne volj pokličeš prijatelje v Modrem pa ga bodo tipitopi spokali v marico...

Toliko o neposlušnosti...

Sicer offtopic... a vseeno
smile-1.gif

Tile prijatelji v modrem se pizdijo ze za vsak drek, ko jih poklices...

Nedavno tega se je mama peljala mimo ograjenega igrisca in ji je na havbo priletela zoga in se je na plehu kar precej ponzalo... Seveda hocejo nekatere zavarovalnice za uveljavljanje skode policijski zapisnik, zato je poklicala te prijatelje v modrem... pa so prisli cez ene pol urce... pol so pa nergali, da jim ne bi bilo treba priti, da nimajo opreme za to... da naj drugic zavarovalnico poklice, ker majo oni ze digitalce... skratka... tecnaril je, kot da bi ga zbudil iz popoldanskega spanca in verjetno samo zato, ker je bilo treba rit premaknit nekam iz kaksnega bifeja verjetno
smirk-1.gif