Se pač ne bo kadilo. Kaj se bo s tem doseglo ne vem in tudi koliko časa bo to veljalo, vendar mislim, da je kajenje odločitev vsakega posameznika.
Citat:
Uporabnik civil pravi:
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Jaz raje nič ne rečem na to temo, ker je bilo že vse povedano, zagovornikom restriktivne zakonodaje pa nima smisla dajati povoda za vnovično masturbiranje in serijsko orgazmiranje.
Pravim le to, da za vsako rit palica raste.
Zato le brez skrbi, tudi zgoraj omenjeni drkađije pridejo na vrsto.
Ave!
Eno je sprejetne zakona, drugo pa izvajanje.
Psi se še vedno niso na povodcih....
Citat:
Uporabnik civil pravi:
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
...zagovornikom restriktivne zakonodaje pa nima smisla dajati povoda za vnovično masturbiranje in serijsko orgazmiranje .
Eno je sprejetne zakona, drugo pa izvajanje.
Psi se še vedno niso na povodcih....
Na javnih površinah je obvezen povodec("22. Javno mesto je javni kraj, kot je opredeljen v zakonu, ki ureja varstvo javnega reda in miru, razen površin, kjer ni oziroma ni pričakovati večjega števila ljudi.").Citat:
Uporabnik Ares pravi:
kakor jaz vem, v mestu zmeraj + nagobčnik (vsaj ko sem nazadnje bral zakonik)
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
ksz
meni prav paše ta zakon... končno bom lahko šel ven ne da bom smrdel po čikih.... sem se že naveličal, da moram obleke po enkratni uporabi dat na pranje zaradi smrada cigaret... JUHU
Citat:
Uporabnik Swich pravi:
kolker jst vem, ko sm psa fural na tečaje pa se menil z inštruktorji.
Če ima pes višji izpit kot je "ISP C" , ali tega dotičnega ( to je najvišji izpit nižje stopnje) imaš lahko psa brez povodca. Za nagopčnik pa ne bom trdil, ker ga moj pes ne bo nikol videl. Ta izpit že vsebuje obrambo, poslušnost in sled, tak da ga ne dobiš kr tko.
točno tako... preg 5 do 8 leti je blo čudno če nisi kadil... danes te čudno gledajo če kadiš...Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
ksz
meni prav paše ta zakon... končno bom lahko šel ven ne da bom smrdel po čikih.... sem se že naveličal, da moram obleke po enkratni uporabi dat na pranje zaradi smrada cigaret... JUHU
Nekako podobno velja pri meni. Sicer pa opažam, da je počasi usiha kajenje kot iniciacijski obred ...
Citat:
Uporabnik NeGrA pravi:
ta zakon je tko ne... >> diskriminacija!! ... ok, sem kadilka... in mi je itak všeč čist zrak v lokalu... sam da morjo pa kadilci vn hodt, je pa ful kr neki... sej poleti oz. v toplih dneh še gre... sam ko bojo stopinje krepko padle... se bo pa tut število kavic zmanjšalo...
nimam nč proti nekadilcem... je pa velik takih k majo ful proti kadilcem... mislm da bo gostinstvo kr 'trpelo' ...
bomo vidli kok bo... men niti najmanj ni neki všeč ta zakon... kr je tok... ne fer...
za vsazga bi moglo bit neki... če se le da... ne pa totalno izničit neki!! ...
pa tut folk je kej popije... rade volje še čik pržge... ob kavici gre tut težko brez čika...
eh... kr neki no... bomo pač upoštevali ta zakon, druzga nam ne preostane... dnarja pa državi itak ne mislm dajat zarad kazga kršenja!!!