Kombi 7 sedežev

pronet

Pripravnik
18. sep 2007
86
28
18
Kolega ima T7 TDI od maja letos. Novega, po naročilu. Bil že 3x na servisu, zmanjkalo olja, še nekaj drugih težav z motorjem.
Pred tem je imel passata. Podobna zgodba.
Pravi, da je to super avto in da bo naslednji spet kupil Volkswagen. :zaljubljen: Nekateri so pač zaljubljeni v Hitlerwagen.

Jaz mislim, da bi bil najmanj težav z Renaultom. Sicer je špartanski, star model, slišal mogoče prav zato.
Imam 2.0 TDI motor v različnih avtih VW koncerna od leta 2011 dalje. Zaenkrat brez enega smega problema na motorju.

blazko

Guru
21. sep 2007
7.631
533
113
Staria je fina, tak vesoljski look ima. Ampak avta ne poznam iz prve roke

Sem pa zadnjic na neki slovenski tv ujel prispevek o lexusu lm, ocitno so ga tudi pri nas dali v ponudbo? Cenovno je sicer dalec od fordov in renaultov in folcvagnov.

darwin

Majstr
17. avg 2007
749
539
93
Imam 2.0 TDI motor v različnih avtih VW koncerna od leta 2011 dalje. Zaenkrat brez enega smega problema na motorju.
Sem vesel zate, da ti vse špila. Naj tako ostane.
Jaz sem imel enega, pa enega oče in enega sestra. Nismo imeli toliko težav, kot jih ima ta že z novim, ampak vseeno dovolj, da sem jim pomahal v pozdrav.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
50.158
8.287
113
pri taščici
Aja še to.
V zadnji generaciji je vw narejen v fordu v Turčiji . So samo znacko in drugo masko montiral :)
In vsi ti kombiji imajo 8 ali 9 sedežev. 7 nihce.
7 jih imajo osebna vozila (dacie, tesle x) in sharani, tiguani, scenici, Espace....ki jih ni več novih.
Kje vidis besedo multivan ;)
Se posipam
Pa sedem zicev ima zato ker ima 2+2+3.
Skratka 4 sedeži za slone, 3 pa za antilope zadaj ;)