Hyundai staria, imel za rentacar na tenerifih, meni je bil top, če bi potreboval tak avto bi ga zagotovo kupil. 1.6 hybrid z okoli 230km,poraba 8 litrov, udoben, mislim pa da obstaja tudi dizel
Ne vem Hanzi kaj kupuje, ampak ti si komentiral, da je Multivan narejen v TurčijiKako ves da kupuje mulrivana in ne transporterja ali karavelo.
Aja, nobenega od teh treh ker verjetno noben nima 7 sedezev. Tako kot tudi ne trafici, customi....
Imam 2.0 TDI motor v različnih avtih VW koncerna od leta 2011 dalje. Zaenkrat brez enega smega problema na motorju.Kolega ima T7 TDI od maja letos. Novega, po naročilu. Bil že 3x na servisu, zmanjkalo olja, še nekaj drugih težav z motorjem.
Pred tem je imel passata. Podobna zgodba.
Pravi, da je to super avto in da bo naslednji spet kupil Volkswagen.Nekateri so pač zaljubljeni v Hitlerwagen.
Jaz mislim, da bi bil najmanj težav z Renaultom. Sicer je špartanski, star model, slišal mogoče prav zato.
Sem vesel zate, da ti vse špila. Naj tako ostane.Imam 2.0 TDI motor v različnih avtih VW koncerna od leta 2011 dalje. Zaenkrat brez enega smega problema na motorju.
Kje vidis besedo multivanAja še to.
V zadnji generaciji je vw narejen v fordu v Turčiji . So samo znacko in drugo masko montiral
In vsi ti kombiji imajo 8 ali 9 sedežev. 7 nihce.
7 jih imajo osebna vozila (dacie, tesle x) in sharani, tiguani, scenici, Espace....ki jih ni več novih.
Toyota Proace Verso misliš? Ki pa ni isto kot Toyota Verso, ki je nekaj časa nosila tudi ime Toyota Corolla Verso... Nisem jaz kriva, da imajo proizvajalci debilno politiko glede imen.Malo si ti zamenjala oz. nisi seznanjena da toyota verso ni več isto kot tvoja toyota verso
Touran, Sharan, Dongfeng... Človek išče avto za 7 velikih oseb.