Slovenske železnice

Tenforest

Guru
3. sep 2007
6.068
706
113
43
povsod malo
A je važno... Nekaj pač... Karkoli je, je dobr za frustracije pucat. A je v redu ali ne, a kaj manjka ali ne, bi lahko povedali tisti, ki jo uporabljajo. Sam uni tudi kaj dosti ne bodo parlamentiral o barvi šteng. Njih bolj zanima, a so vlaki tocni, a sploh so, pa ce gre lahko dekl'ca mirno sama zvecer na postajo pa take nepomembne stvari.
Vlaki ne bodo nikoli točni zato je fajn da je več klopc ker se dva vsedeta pa je polna a čaka jih 100. Tisti akvarij je pa tudi mimo.
Stopnice so kakršne so. Upam da bo dvigalo v katerega bo dovoljeno s kolesom ker v trenutnega enega in edinega je prepovedano.
Jaz sem resnično pričakoval več za 300 miljonov ne pa to.

darwin

Majstr
17. avg 2007
749
539
93
Sem mislil, da so to fotke z začasnega gradbišča. :zavijazocmi:

Fulla elegantna klopca. A da bi tudi na drugi strani dali širše sedalo, da bi se tudi tam sedelo, ni nobenemu padlo v glavo.
Sicer pa, a boso za invalide dali tiste plošče - dvigala?
Na drugi strani je klopca za tiste ta koščene iz teme o nogah in armaturah :geek:

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.403
4.861
113
jap, naši se pa gledajo, kak bi iz MBja v LJ prišel...
Trenutno ne morejo, plešejo in pojejo...

Slovenske železnice pod vodstvom Dušana Mesa so v december zakorakale z novo megalomansko novoletno božično zabavo. Stroški naj bi bili po ocenah naših sogovornikov iz železničarskih vrst, ki ne želijo biti imenovani, občutno višji od lanskoletnih 350 tisoč evrov. Razkrivamo, da so samo za najem prostorov in pogostitev predvideli več kot 400 tisoč evrov.

Po tem, ko se je slovenska javnost lani čudila nad zneskom, ki so ga Slovenske železnice zapravile za božično novoletno zabavo, so mnogi pričakovali, da bo vodstvo državnih železnic letos ravnalo drugače in pripravilo drugačno ter bolj skromno zabavo. Spomnimo, lani so nadzorniki, ki jih vodi Gabrijel Škof, podali nekaj priporočil vodstvu glede razkošne zabave. A očitno, ta priporočila niso zalegla.

»Letošnje prednovoletno srečanje so popestrili še nekateri drugi slovenski glasbeniki. Pojasnjujemo še, da je tudi letošnje srečanje železničarjev gostilo Gospodarsko razstavišče. Veseli smo, da se nas vsako leto zbere več – tudi letos je naše snidenje minilo v izjemno prijetnem vzdušju.«

Ušesa več tisoč glave množice pa so po naših informacijah božali zvoki narodno zabavnega ansambla Modrijani, železničarje pa sta zabavala tudi legendarni Miran Rudan in mlada pevka Burjana.

Za najem prostorov, tehnično opremo in najem osebja so plačali 139.157 evrov, za hrano so predvideli 129 tisoč evrov, za pijačo pa 53.707 evrov. Za reditelje na parkirišču, garderobno službo in čiščenje so plačali slabih osem tisočakov, na kraju pa je bilo pristno tudi reševalno vozilo z osebjem, za kar so predvideli 930 evrov.

irwin

Guru
13. mar 2008
1.759
552
113
Koliko smo zdaj mi za naprednim svetom?

Naj zraven dodajo kontejnerski logisticen center od Graza proti Leibnitzu v svoja porocanja.
Zaenkrat ne zasledil nekih novic.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.731
6.439
113
Ima se, može se !

Čez pet let bo tole največja (najdražja) slovenska božična zabava, o kateri bodo poročali na CNN.