Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Hyundai staria, imel za rentacar na tenerifih, meni je bil top, če bi potreboval tak avto bi ga zagotovo kupil. 1.6 hybrid z okoli 230km,poraba 8 litrov, udoben, mislim pa da obstaja tudi dizel
Kako ves da kupuje mulrivana in ne transporterja ali karavelo.
Aja, nobenega od teh treh ker verjetno noben nima 7 sedezev. Tako kot tudi ne trafici, customi....
Kolega ima T7 TDI od maja letos. Novega, po naročilu. Bil že 3x na servisu, zmanjkalo olja, še nekaj drugih težav z motorjem.
Pred tem je imel passata. Podobna zgodba.
Pravi, da je to super avto in da bo naslednji spet kupil Volkswagen. Nekateri so pač zaljubljeni v Hitlerwagen.
Jaz mislim, da bi bil najmanj težav z Renaultom. Sicer je špartanski, star model, slišal mogoče prav zato.
Staria je fina, tak vesoljski look ima. Ampak avta ne poznam iz prve roke
Sem pa zadnjic na neki slovenski tv ujel prispevek o lexusu lm, ocitno so ga tudi pri nas dali v ponudbo? Cenovno je sicer dalec od fordov in renaultov in folcvagnov.
Sem vesel zate, da ti vse špila. Naj tako ostane.
Jaz sem imel enega, pa enega oče in enega sestra. Nismo imeli toliko težav, kot jih ima ta že z novim, ampak vseeno dovolj, da sem jim pomahal v pozdrav.
Aja še to.
V zadnji generaciji je vw narejen v fordu v Turčiji . So samo znacko in drugo masko montiral
In vsi ti kombiji imajo 8 ali 9 sedežev. 7 nihce.
7 jih imajo osebna vozila (dacie, tesle x) in sharani, tiguani, scenici, Espace....ki jih ni več novih.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.