Koliko vložiti v žensko, da ti potem da?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ma kaj, eni bi še pri 60ih samo "hodil" z nekom, pa z nobeno nč resnga mel. Da o takih mladičkih kot je Stieber, sploh ne govorimo, ta je komi iz plenic prlezu tko k vsak 30 letnik. Itak je treba živet tko, da na stara leta nč ne obžaluješ; ne tistega kar si naredil niti tistega kar nisi (ker si sprobal vse)
zmaga.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
štibr je lepo povedal da hoče samo povalat bejbo, zato meni ni jasno od kje tebi info glede resne veze

drugač pa:
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
ker pri 30-ih še razmišljaš kot nek pubertetnik, ki želi s svojim duvanjem očarati ostale forumaše.
to velja za vsaj polovico moške populacije na Alterju ko mislijo da je avto & keš win kombinacija za dobit bejbo za resno zvezo
bonk.gif

Ahaaaha, tipo je čez 30 star in bi rad mel žensko samo za sex
grin1.gif
Kdo bi vedel zakaj.

Torej si za povrhu vsega še funkcionalno nepismena...v naslovnem postu nikjer ne govorim eksplicitno o sebi.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Za BJ "računam" 100 eur
evil.gif

Hecam se.

Resno, tisti k gledate na to, kok boste zapravil za bejbo da jo boste položil, pejte na kurbe. Velik je takih ki niti ne pustijo da jim tipi vse plačajo (med drugim med take spadam tud jst, ni za verjet kaj?
smirk-1.gif
) ampak tud one kdaj potegnejo denarnico iz fancy torbice in odštejejo znesek.
Peechke, ki pa padajo na avte... Mislm da sm tud to že enkrat povedala... NOBEN ne more bit imun na super makino (s tem mislm recimo kkšnga luštnga Mercedesa, BMW-ja, nikakor pa ne avtomobilov-spak iz teme "Styling Hunters" ) in vsak se rad pelje v lepem avtomobilu. Sama sem mela že tipa ki ni imel avta (priložnostno si ga je pač sposodil od staršev, ni ga mel pa skos na razpolago) in nisem/nisva ga pogrešala.
Kar se pa tiče takih, ki so s tipom samo zaradi tega ker ima denar in huuud avto (smrklje celo padajo na styling hunters modele) pa lahko rečem samo; Uboge na duhu.

Kaj je treba vložiti v žensko, da "ti da"?
Pozornost, dragi moji, pozornost... Pillle je nekako prav napisal; ČAS je treba met. Jasno da če si bussinesman da ne boš mel tooook časa, ampak ej, VSE se da organizirat če je volja. Pille, upam da boš našel tako ki te bo znala cenit, vidim da maš možgane na (hm, na skoraj
evil.gif
-sorry, taka pač sem) pravem mestu....
"Yebeš" denar in drage večerje pa dober avto (ki je najbrž itak na lizing, kar velika večina hudih avtov ki jih videvamo po cestah, tud je) če je vase zagledan butelj ki razmišlja na tak način.

1. Vem en dober vic na BJ in ženske, vendar je preveč pokvarjen za na alter. Samo to rečem, pazi da ne boš še ti plačevala tipu. Preden še kaj tipkava napiši, a pri BJ-ju dol pogoltneš ali ven pljuneš? Od tega je odvisno kdo plača.

2. Če si res taka kot pišeš si samo še za ožent.
wink-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ko si sam, si SAM. Ko si boš sprobal kdaj, da boš bolan kaj. Po 30-em letu hitro pride kaj, takrat boš videl kaj pomeni partner, ki ti stoji ob strani. To je neprecenjivo.
Ziher si oven po horoskopu al pa bik.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Kaj točno si ti želela napisati?

Jaz več ali manj vidim fancy torbica, velik avto, makina, Mercedes, BMW, denar, lizing, biznismen (kar Pile sploh ni omenjal BTW, omenjal je delovnega človeka, itd.), denar, pijačka, pozornost...

Prešetej pojme v svojem postu, ki omenjajo materializem, neverjetno.
crazy1.gif

Moje mnenje,
pišeš eno, razmišljaš pa popolnoma drugače. Tebi še kako pomeni, da je tip loaded, če zaradi tebe pa zaradi drugih. Večina stvari poskušaš napisati v hecu. Mislim, da tvoj "hec" pomeni ravno vse kar vztrajno zanikaš. Z dolgimi posti ne izpadeš nič kaj bolj pametna, čeprav to poskušaš na vse pretege.

Tudi v pozornosti ni vse, recimo vrtenje jezika pomaga pri tem, da ženska "da", še malo kemije pa ti ni potrebno vložiti popolnoma ničesar, razen svojega korenjaka.

Fojhcter

Pripravnik
18. dec 2007
207
0
16
Štibr ti si revčk no, dej nehi srat, zaupi vase, youve got what it takes, in k boš to najdu (zaupu v svojo pot), bodo mačkice začele padat..be true thats it.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Ko si sam, si SAM. Ko si boš sprobal kdaj, da boš bolan kaj. Po 30-em letu hitro pride kaj, takrat boš videl kaj pomeni partner, ki ti stoji ob strani. To je neprecenjivo.
Ziher si oven po horoskopu al pa bik.

kaj je z nami biki narobe?
10.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Sam zgleda da je imeti avto in denar res povezano s tem da imaš bejbo, ker če si do 30ga leta tako nesposoben, da tega dvojega nimaš, kako boš pol imel samico ? ( ne pa v smislu obtoževanja žensk, da pač padajo na to dvoje )
Če punci ne moreš plačati par obrokov, ker nimaš €, pol bo pa treba bit manj po forumih in bolj iskati napake pri sebi, kot pri drugih.

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Okej, pač to si si ti ustvaril o meni. Ne zamerim niti nisem šokirana/jezna/besna/zardevajoča. Konc koncev resnico poznajo moji najbližji in ostali, s katerimi se poznam. Na forumu sem pa ravno zaradi takih postov izpadla keshpeechka, za kar se pa niti ne sekiram, še uživam v tem...
Kolk sem pametna in kolk ne, če mi je pomebno da je tip bogatun, da ima denar ipd -bil bi presenečen nad mano, če bi me dejansko poznal, kajti resnica je daleč, daleč od tega
wink-1.gif

Okej, mislš da sem neumna -in kaj zdej? Še vedno bom pisarila po forumu in bom bla taka kot sem bla do zdej.
Tisto kar napišem, pa naj uporabnik sam presoja (tako kot si ti) ali je res ali ne.

And life goes on
roza.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Okej, pač to si si ti ustvaril o meni. Ne zamerim niti nisem šokirana/jezna/besna/zardevajoča. Konc koncev resnico poznajo moji najbližji in ostali, s katerimi se poznam. Na forumu sem pa ravno zaradi takih postov izpadla keshpeechka, za kar se pa niti ne sekiram, še uživam v tem...
Kolk sem pametna in kolk ne, če mi je pomebno da je tip bogatun, da ima denar ipd -bil bi presenečen nad mano, če bi me dejansko poznal, kajti resnica je daleč, daleč od tega
wink-1.gif

Okej, mislš da sem neumna -in kaj zdej? Še vedno bom pisarila po forumu in bom bla taka kot sem bla do zdej.
Tisto kar napišem, pa naj uporabnik sam presoja (tako kot si ti) ali je res ali ne.

And life goes on
roza.gif

Vse ostalo je megla, odbeljeno je najbolj travmatično.
crazy1.gif