Naloge slovenskih medijev

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.957
4.038
113
Ljubljana
hmpg.net
"ki jo razen Sama Feštajna drugi slovenski izvajalci zagotavljamo s trdim in odgovornim delom"
Torej z odvozom na avtocestah ni nič narobe?

Edit.
Kljub trdemu in odgovornemu delu izvajalci ne morejo zagotoviti ustrezne storitve?
  1. izvajalci niso pravilno izbrani?
  2. Izvajalcev je premalo

Rešitev je na dlani - Samo Feštanj :D

erikson

Guru
25. avg 2007
23.222
6.985
113
DARS pravi, da če bi oni sami izvajali storitev, bi potrebovali 100 novih zaposlenih. Pa čas odziva so skrajšali. Lahko se zgodi, da se jim nihče ne bo prijavil.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.373
6.429
113
blizu močvirne prestolnice
Zanima me kaj vse je tukaj v ozadju. Ne poslušam avdiča ne radia 1 oziroma odlazkovih radijev, tako da ne vem zakaj taka gonja proti njemu? Samo zato ker se je spravil na hoivika? Pa saj se na janšo tudi, pa ni nobenih težav

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.845
4.272
113
Zanima me kaj vse je tukaj v ozadju. Ne poslušam avdiča ne radia 1 oziroma odlazkovih radijev, tako da ne vem zakaj taka gonja proti njemu?
Pa zato ker vsako leto večkrat na take in drugačne načine zbere/zbirajo težke milijone, pa noben ne ve kam so šli. Pravijo, da je poslovna odločitev, da se tega ne govori (razen kakšne izjeme sem pa tja, ponavadi ZPM) ampak se samo da. Že leta in leta. Niti rekordnih od tekme za poplave.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.649
3.319
113
No roko na srce - sam ne poslušam R1, kaj šele Avdića, me pa čudijo te njihove zbrane cifre v primerjavi z dobrodelnimi koncerti na RTV/POP, pa naj bo to Rdeči križ, Karitas ali kaj tretjega.