Koliko vložiti v žensko, da ti potem da?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
V tem položaju kot sem sedaj, ne samo finančnem... JA če bi on hotel biti sploh z mano.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
mislim, da ti hoče kavboj neki druzga dopovedat.

povej, boš to tudi svojemu možu plačevala vse celo življenje, če bo brezposeln? ga boš sprejela k sebi, kljub temu, da vse pade na tvoja ramena, ker nima tip službe?
reči kar češ, ne boš, teoretično ja, praktično ne

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Hahaha... Okej bom pac od zdej naprej na forumu smrtno resna, brez zafrkancij tipa 100 eur za BJ.

ne ne, ne bit prevec resna,
no, to za 100€, no, za to, sem pa takoj za
cool-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
mislim, da ti hoče kavboj neki druzga dopovedat.

povej, boš to tudi svojemu možu plačevala vse celo življenje, če bo brezposeln? ga boš sprejela k sebi, kljub temu, da vse pade na tvoja ramena, ker nima tip službe?

Ah pustmo. Bo že čez par let padla na realna tla, ko si bo treba življenje uredit.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
tukej se moram s skorpy strinjat...če vidim, da tip cele dneve nič ne dela in samo zapravlja tuj dnar, ni šans, da mam karkol z njim (no, kej več kot recimo vikend paketek, kjer keš itak ne igra neke vloge). Zame je bolj kot to, koliko zasluži, pomembno, da je aktiven, torej da dela (faks,job...), da ima neke prihodke, torej da je samostojen in lahko tudi sam preživi z denarjem, ki ga sam zasluži. Ne rečem za krajša obdobja, ko recimo nekdo išče službo oz. se pojavijo druge okoliščine, ki za krajši čas onemogočajo zaslužek, ampak na dolgi rok je pa to no-go. Če jst prnašam dnar h bajti in poskrbim zase, lahko upravičeno to zahtevam tut od partnerja.

Da sem pa z nekom samo zato, da imam nekoga, ne glede na to, kakšna ta oseba je, mi pa itak niti na misel ne pride.
ne-ne-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:

tud tole moraš v zakup vzet. moraš bit pripravljen tudi tako breme prevzet na svoja pleča. kaj če se partner ponesreči in postane invalid, zgubi službo in nemogoče da bi kakšno novo dobil - tud za to je treba bit pripravljen. Ne vem, če boste gledal samo na to, kolk kdo prinese denarja k bajti, boste naredili kaj, če se kaj takega pripeti vašemu partnerju? ga boste zapustili, ker je brezposeln?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ja če si grda druge ni, se pac z vsakim sprijaznes..nekako na to karto igra tjaša.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
čaki mal, to je drugač, ko bolezen naredi svoje (pa teoretično v tem primeru mu pripada invalidska pokojnina) al pa da pride do brezposelnosti za določeno obdobje (slej ko prej bo pa že našel šiht). tle ne moreš rečt, da če je zdrav, da ni mogoče da dobi novo, o ne
ne-ne-1.gif

v tjasinem primeru sej jo jaz razumela, da ona bi sprejela enga tipa, k bi ji bil hud pa vse, pa tut če bi bil po domače "luzer" pa ni mišljeno ravno slabšalno, da je baraba al pa kej podobnega, ampak pač, brezposeln, brez materialnih dobrin, brez česarkoli celo življenje.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Kako je vse lepo ko si v najstniskih letih. Vse kar je vazno je to da ti je nekdo vsec. V tem casu je ponavadi partner financno odvisen od starsev in tudi materialne zahteve niso tako viskoe. kasneje ko odrasteta se pa konco vidi kakega "luzreja/ko" imas. Ko imas enkrat skupne stroske itd... potem se lahko zacnes menit kako denar ni pomemben. Tudi jaz nisem pozresen in menim da je druzina na prvem mestu ampak dokler imam moznost zasluzit kak € vec bom to tudi naredil ( sparal za kasneje). za enkrat nimm nekih obveznosti, zato si za 1x lahko se to privoscim.

PS. moja punca nikak ne zna z denarjem. Iz enega pufa rine v drugega.Za 1x se ne zivima skupaj, ampak ce nekaj nebo glede tega ukrenla nevem kak bo. Je pa to za kako drugo temo
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Ponavadi gre to v treh korakih:
1.) Nekje spoznas punco. Isti dan placas rundo ali dve (ne meces se ven) = ~25€
2.) cez nekaj dni se dobita na kaki pijaci ali vecrji = max.~50€ (za oba)
3.) Glavn korak , ko se ustavita na kakem "štatlu", lahko upas, da bo kaj akcije. tukaj ti denar ne pomaga vec, mogoce dober avto in gobec.

Izracun:
-----------------------------------------------------------------------------------
Pijaca + Hrana 25€ + 50€ / 2 = ~50€
Bencin = 5-10€ (v primeru zime lahko tudi vec, odvisno kolk ti zere v stangasu in kak dolgo si na štatlu. Tukaj ne pozabit, da je tvoja rit tud na toplem).
----------------------------------------------------------------------------------
Total = ~60€

Povzetek:
!!!! Vlozen dnar je le denar, ki je bil porabljen za punco. Kolko se pa se dodatno porabi v lastne potrebe pa je stvar posameznika !!!!
Torej, ce se prebijes skozi vse 3 tocke si dobil za pribljizno 60€. Ce pa posezes po alternativi pa si umislis kurbico za 50€.

In se opozorilo: Pri tocki tri je treba bit posebno previden. kolkokrat sem se sam zajebal, ker sem pac studiral na to kaj bo drug dan.
Jebemomilomater kako pogresam tote cajte
cry12bpy.gif

Edit: Ce si malo bolj skupuski jo lahko pelas namesto vecerje k hambiju na haburger. Posledicno bos pri tocki tri manj uspesen.
Torej vec kot investiras v tocki 1 in 2 bolse bo pri 3.

Nazadnje urejeno:

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
JA kapitalizem je [censored] ja :D NAj omenim da je D-K navedel "tacenejso" varianto
smile-1.gif

Realno gledano zaradi zenskih stavkov Nisem jaz taka, se te pijacke odvlecejo v kak teden ali mesec, in tam je strosek ze kar postenih 200 do 300€+
smile-1.gif

Torej vam puncam se se nesanja ne kako je nam moskim
grin1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Še enkrat bom napisal kar sem že nekajkrat. Kdo je večji [censored]? Punca, ki se na tak način šlepa ali dec, ki to plačuje? Prvo počistite pri sebi, potem pa začnite pluvat čez ženske, da samo keš vlečejo. Na jetra mi grejo ta obtoževanja, da koliko je treba v žensko vložit da da in koliko enih pijačk nanese, predno dobiš. Matr ste obupani ej in še bebci za povrhu! Povabiš žensko na drink in plačaš pijačo. Vse lepo in prav. Če se bo hotla dobit bo naslednjič ona povabila na pijačo in jo tudi plačala. Seveda, deci pa skoz vabijo na pijače in še plačujejo. Ene znajo pa tole lepo izkoristit in zdej so vse ženske grde zaradi tega!