Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Po moje rabiš en večer cajta, da se spokaš v kak lokal/klub...če res nisi nek looser, potem po moje ni take sile dobit eno za povaljat, pa jo zjutri poslat domov...al se pa sam moji kolegi preveč hvalijo?
zgleda, da ravno dost, da ti še uspe smetit po netu ...
dost off-a, da še sam eno bistroumno pripnem:
ker nisem pristaš nekih one night standov, se bom držal tega, da obdržimo dekle - tista, ki je prava, ti je treba v njo vložiti minimalno ... no, dejansko, vložiš samo sebe ...
Ne vem, sem mislil, da nam boš ti povedal. Če sem iskren, tisto informacijo glede "orodja" kar zase obdrži (al pa daj na PM uporabnicam), glede tistih 12 IQ pa razumem, da ne moreš pojasnit ... RAMless
BTW: kdo ti sestavlja tekste za na Alter? Saj ne, da bi imel ne vem kak višji IQ od tvojega, ampak mu izgleda znese...
To je zlo relativno vprašanje. Ker če si grd, antipatičen in smrdiš pol je bolš, da greš kar na kurbe, ker drugače bo vsaka kot vreča brez dna. Če si pa privlačen, simpatičen, samozavesten..., potem pa sploh ne bi smel bit problem in se ti ženske same ponujajo (par pijačk je samo formalnost).
eh, še ne vem kakšni centimetri ti ne pomagajo, če ne znaš vsaj mal jezika vrtet pa predstavit na sebi še kaj drugega kot dolgega tiča (pa s tem ne mislim na denarnico
Dobro, pa če te glede na tvojo baročnost uporabi od zadaj, ne bi smelo boleti...
Sedaj smo v tej temi ugotovili, da je ogromno žensk tako lahkih, da je dovolj 1 sok v znesku 2,80 eura, pa dajo noge narazen. Domnevam pa, da zna profesionalka za 50 evrov seksati precej bolje.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.