Jaz peljem družino za 11 evrov v lasko na tri ure kopanja in dricanja po toboganih.
Bodo otroci vsaj nekaj imeli od stavke, če že vrtca nimajo.
Bodo otroci vsaj nekaj imeli od stavke, če že vrtca nimajo.
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Pa kako, hudiča, se ne moremo enkrat zmeniti.... Nimajo oni previsokih plač, -mi imamo prenizke.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
enkrat na leto...
komplicirate.
- pa kopanjeCitat:
Uporabnik jtfc pravi:
enkrat na leto...
komplicirate.
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
- pa kopanjeCitat:
Uporabnik jtfc pravi:
enkrat na leto...
komplicirate.
-pa rolanje
-pa drsanje
-pa kekčeve dežele,
-pa zimovanje ...
Nič posebnega, samo sočno izrazoslovje.Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Ne vem zakaj si prfuknjen. Tako je. Saj to je mišljeno čist v dobrem smislu. Ljudem - vsaj večini - dons tega manjka in so čist zategnjeni. Kot da ne hodijo na skret in nikoli ne prdnejo.Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa zakaj...
prosim povej mi zakaj..dam za gajbo...ma dve..sam da ugotovim zakaj
še zmer mi ni jasno..sem napisal kaj neumnega. se s čim ne strinjaš. kaj idiotskega.
Citat:
Uporabnik ermej pravi:
Prvo naj bodo 8 ur šoli, pa ne šolskih. Pa naj tam naredijo vse kar imajo za naredit, pa naj potem jamrajo.
Druga stvar je pa šmuglarija s potnimi stroški(v celotnem javnem sektorju), kar si v privatnem sektorju sploh ne upa kdo pomisliti. Stanujejo čist v bližini, uradno se pa "vozijo" tudi po 100 in več kilometrov dnevno v eno smerS čimer pa mesečno že pokriješ najemnino, pa še kaj ostane. To bi mogli obvezno omejiti na neko maksimalno razdaljo, ki se še plača.
Potem imamo neke kvazi fakse oz. višje šole, ki so zrasli kot gobe po dežju, zaposlujejo ogromno prfoksov, ki izobražuje bolj kot ne fiktivne študente
Čisto kar se pa vrtca tiče plačam 170€, ker je decembra otrok bil 10 dni zaradi bolezni odsoten so mi odbili mislim da 2,3€. To se bi že splačalo po hrano v vrtec hodit, če je tako poceni. V vrtcu jih konstantno manjka cc. 30% (v tem času), največ jih je v vrtcu pa od 8:00-12:00, ker kar nekaj staršev otroke pobira takoj po kosilu. Tako da tako hudo vsaj pri nas pač niso obremenjene. Sem v svetu vrtca in v svetu staršev, pa ne podpiram stavke.
Dojami ti, da denarja ni, ker so ga pokradli. In ko to dojameš, ti ne bo lažje, ampak težje, ker je nekdo pobral denar iz politike in tako vzel marsikej drugim, ki s tem nimajo NIČ. (beri: ker so € pokradli, zdaj ni za malce, plače, štipendije, ...itd.)Citat:
Uporabnik Chimay pravi:
Dejstvo je, da če ni denarja, se je potrebno prilagoditi! Ne da ga nočejo dati - NI GA. Dojemi. Prej boš, lažje ti bo. Pa vsi ostali tudi.
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Citat:
Uporabnik ermej pravi:
Prvo naj bodo 8 ur šoli, pa ne šolskih. Pa naj tam naredijo vse kar imajo za naredit, pa naj potem jamrajo.
Druga stvar je pa šmuglarija s potnimi stroški(v celotnem javnem sektorju), kar si v privatnem sektorju sploh ne upa kdo pomisliti. Stanujejo čist v bližini, uradno se pa "vozijo" tudi po 100 in več kilometrov dnevno v eno smerS čimer pa mesečno že pokriješ najemnino, pa še kaj ostane. To bi mogli obvezno omejiti na neko maksimalno razdaljo, ki se še plača.
Potem imamo neke kvazi fakse oz. višje šole, ki so zrasli kot gobe po dežju, zaposlujejo ogromno prfoksov, ki izobražuje bolj kot ne fiktivne študente
Čisto kar se pa vrtca tiče plačam 170€, ker je decembra otrok bil 10 dni zaradi bolezni odsoten so mi odbili mislim da 2,3€. To se bi že splačalo po hrano v vrtec hodit, če je tako poceni. V vrtcu jih konstantno manjka cc. 30% (v tem času), največ jih je v vrtcu pa od 8:00-12:00, ker kar nekaj staršev otroke pobira takoj po kosilu. Tako da tako hudo vsaj pri nas pač niso obremenjene. Sem v svetu vrtca in v svetu staršev, pa ne podpiram stavke.
Ja, potem se pa zbudiš. Znanec dela na meji v Slovenski Bistrici, doma pa je V MB. PRosil za premestitev neštetokrat, ni haska...problem je sistem, ki je katastrofalen. Na koncu bomo rabl plačat par MIO nekega AT Kearney-a, ki bo ugotovil, da se to pa ne splača, pa se bo kej naredil...mislm, bedarije za pop...
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Nič posebnega, samo sočno izrazoslovje.Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Ne vem zakaj si prfuknjen. Tako je. Saj to je mišljeno čist v dobrem smislu. Ljudem - vsaj večini - dons tega manjka in so čist zategnjeni. Kot da ne hodijo na skret in nikoli ne prdnejo.Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa zakaj...
prosim povej mi zakaj..dam za gajbo...ma dve..sam da ugotovim zakaj
še zmer mi ni jasno..sem napisal kaj neumnega. se s čim ne strinjaš. kaj idiotskega.
Citat:
Uporabnik ermej pravi:
Nisem mislil te ki se res vozijo. Ampak te, ki se "vozijo". Vem da je bedarija, da se nekdo iz MS vozi v Domžale oz. LJ v službo. Eden pa iz LJ v MB itd,...
Ampak to ne pomeni, da si do potnih upravičen, ko se preseliš v LJ prijavljen si pa naprimer v Murski Soboti in za to tudi dobivaš potne stroške. Ker te osebke sem mislil, pa ni jih malo.