Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
tud 350-ka ni najbolj tiha mašinca... oz. strojnica...
Uh, proti Pentaxu je Canon prava milina za ušesa
Citat:
tud 350-ka ni najbolj tiha mašinca... oz. strojnica...
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
ksz.
Kolikor sem jaz slišal cene menjave zaklopa sploh niso drage, tako da so te številke bolj tako. Bolj pomembno se mi zdi po kolikih slikah začne senzor pešat
Citat:
sem zadnjič malo pregledal garancijske izjave, ker če bo šlo tako naprej, bom ravno do Novega leta naškljocal 50k škljocev, pa ne bi rad ravno v špici sezone ostal brez...to ne bi bilo fajn, sploh ne, še posebno zaradi rojstnega dne Šank Rockov v Velenju 29. decembra...
v glavnem, v garanciji nikjer ne piše, koliko škljocev, samo, da velja 1 leto.
je pa res, da kadar naredim dobro fotko, ki ne potrebuje doosvetljevanja v PS-ju, so barve tako bogate, da včasih ne morem verjeti...
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Heh, a vam je kdaj kdo že dejal, ko vas je videl (slišal) fotkat z dSLRjem:
"A pa veš, da lahko ta zvok v meniju ugasneš?"
Citat:
Uporabnik kostevc pravi:
ksz ...
Je kdo zasledil informacijo, koliko naj bi zdržalu pri Pentaxu k10d/Samsungu Gx-10?
Lep pozdrav
kostevc
Citat:
Uporabnik Chief_Wiggum pravi:
Citat:
Uporabnik kostevc pravi:
ksz ...
Je kdo zasledil informacijo, koliko naj bi zdržalu pri Pentaxu k10d/Samsungu Gx-10?
Lep pozdrav
kostevc
100.000
Citat:
Uporabnik sbor pravi:
Pri taki količini fotografij bi se resno vprašal kam gre ves denar od fotografij. In po drugi strani - se res tako zelo malo cenite, da po toliko fotografijah ne zaslužite za drug aparat.
Citat:
Uporabnik sbor pravi:
Pri taki količini fotografij bi se resno vprašal kam gre ves denar od fotografij. In po drugi strani - se res tako zelo malo cenite, da po toliko fotografijah ne zaslužite za drug aparat.