Citat:
Uporabnik Tijen pravi:
Najprej se moram opravičiti za dezinformacijo. Avto ima prevoženih 68.421 km. Dobil sem ga včeraj in sem ga peljal na pooblaščen servis Renault. Ker so ga temeljito pregledali. Sledilo je zamenjava olja, ter oljnega čistilca, ter narejena je bila optika podvozja. Zavore so ok, bilo je potrebno zamenjati nekaj žanric (pozicija ter tablica) + novi tepihi in nova prva pomoč. Vozilo po podvozju je bp. Rje avto nima popolnoma nobene. Ima nekaj odrgnin in praskic, za katere sem naročil lak+barvo v spreju in se bom drug teden poigral. Vozilo je bilo tudi temeljito sčiščeno. na servisu so mi tudi premazali motor z nečem da se sveti in je zaščiten (nek teflon sprej), saj je bilo v motorju polno pajčevin in nekaj osjega gnezda. Avto je res top, sedi se res zanjimivo notri. Poklical sem kolega kateri ga bo profeionalno poslikal in ga bom dal na avto net po ceni 2000 eur (želja dedija). Potem se bo pa videlo kaj in kako.
Edina napaka na vozilu je bila, oziroma je še, da so gume 7 mm Sava Eskimo S ampak imajo dot 3803. To me je opozoril na servisu.