A da bi za dosti manjši denar za druge vozil?Bolje, da bi ostal pri Vismi.
A da bi za dosti manjši denar za druge vozil?Bolje, da bi ostal pri Vismi.
Pred kao bolehnim Vingejem, ki mi manjka polovica predvidene ekipe.Tadej je po polovici dirke prvi z več kot minuto prednosti. Ja prav imaš na trda realna tla smo padli.
Mislim, da bo Primož dal ogromno znanja ekipi RB-BH, tako kot ga je dal JV.Primoževa ekipa je totalna katastrofa. Kaj taki potrčkoti neorganizirani delajo tam, to nobenemu ni jasno. Bolje, da bi ostal pri Vismi.
ma dobr jello, pretiravaš.Je bila pa slučajno petdeseta, pa kaj, pred tem je bil pa tričetrt dirke na stodvajseti. Bil je ponovno točno tam kjer ni treba in kriva je bolj kot on komplet ekipa. Že cel tour se, razen dveh etap, svaljkajo povsod, samo tam kjer bi morali biti niso. Čepijo v grupi in čakajo na probleme. In nobena šola ni dovolj. V nedeljo so imeli iste težave samo zato ker se jim ne da spredaj fajtat za pozicije.
Vodja ekipe, ki cilja na skupno razvrstitev bi prvič ko bi se to zgodilo popizdil, drugič pa kakšnega povozil ali poslal domov.
Kaj kej stavnice pravjo?Pred kao bolehnim Vingejem, ki mi manjka polovica predvidene ekipe.
Pogi pa napadal in lomil, pa ima celo minuto prednosti.
Če misliš da sem edini, ki minute ne glorificira, si poglej stavnice.