Kolesarstvo 23

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.737
113
Če navijate za Primoža, kot mi vsi, še ne rabite stresat neumnosti in ste lahko realni. Zblojena taktika reče "navijač" ob totalni premoči ene ekipe. Navijaču je pa jasno, da bo zmagal tisti, ki bo imel največ šans in da je bil nastop Vingeja briliantna taktična poteza. In če že to ne bo Primož, zakaj ne bi bil Kuss, brez katerega praktično nobene GC zmage zadnja leta ne bi bilo. Ampak vi navijate za Primoža, pol se pa neha.
In ja tud jest bi srčno rad videl Primoža v rdečem.
Saj se ti ni treba vedno obnašat, kot da si pojedel Enciclopedico ciclistico za zajtrk. Vsem nam je jasno kako stvari potekajo v kolesarstvo in nas ni treba šolat. Al misliš da ne smemo navijati za svojega. TJV pa je xablodila že zadosti krat, da se jih lahko krca.

• Všeč mi je
Reactions: Pepe in 8888

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.485
113
Potem so bojni sloni kr tko? Še slabše torej. Da človek ugotovi, da pišeš bedarije ne rabi ravno enciklopedije pojest. Sicer vas je pa "ultra fenov" ki za Primoža navijate kar nekaj.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.670
-1.361
63
Notmalno da vsi navijamo za Primoža. Tadeja, Mateja, Luka... in ostale naše fante. Seveda je "čudno", če bi navijali za Jonasa, sploh če je Primož na isti dirki. Pa pustimo zdaj zamere med Rogla in Pogi feni. Kolesarji vozijo za ekipo, kjer so včasih pomočniki drugič kapetani ali sokapetani. Cilj ekipe je zmaga na dirki ali osvojitev kake majice. Podobno je pri nogometu, košarki, odbojki... Tam se tudi navija za ekipo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.485
113
Govorim o navijanju ultra fenov, ki kažejo sredinca, ko jim Slovenec iz UAE avta potrobi, ti isti ultra feni so na Touru navijal za Jonasa in tem istim ultra fenom se zdi taktika TJV na tej dirki zblojena, ker Primož ni/še v rdečem.
Če pa kdo, pa ti mesija žal ne morš predavat o verodostojnosti.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.485
113
Pa ti isti ultra feni so skor Thomasa snel s kolesa na Višarjah, napadl mojga mulca v UAE bundi ogrnjenga z zastavo in podobno. Tko da neki je "navijat" drugo pa navijat.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.782
1.613
113
Iskajoč brata
Fantje mene malo skrbi tale superiornost ekipe... Vem da razen Van Arta, so pripeljali najboljšo ekipo....
Vseeno me skrbi, ko je rezultat 1,2,3....

Moja napoved:
Če Kuss zdrži tempo ostalih konkrentov, Jumbo ne bo napadal znotraj sebe
Če ne bi navijal za Roglo, bi res privoščil Kuss-u.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Mehanski doping pri JV?
Če pogledate napad Kussa na Col du Tourmalet proti kolesarjem, kot so Juan Ayuso, Cian Uijtdebroeks – ki velja za velikega talenta – in Marc Soler. To niso amaterji na kolesih, kajne? Kuss med napadom vozi deset kilometrov na uro hitreje, nato mora zavirati zaradi gledalca in nato spet vozi deset kilometrov na uro hitreje. Kako lahko to razložite?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.734
113
po medijih je že, da goljufajo in podobno. Pozabljajo pa da imajo na vuelti še močnejši paket ko na touru.... pač to je to, ko pripelješ top of the top, je pač za druge smert.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.640
113
Seveda, ekipa si bo za neko Vuelto privoščila mehanski doping za pomagača. Kolesa non stop skenirajo in preverjajo, pod kontrolo so kolesarji, oprema, okvirji, pesta, ni da ni. Ostali niso amaterji, po kvaliteti pa ne sežejo do kolen ne Vingegaardu, Rogliču ali Kussu (v odlični formi) v gorah.

Jaz isto lahko rečem, da sumim, da je Francoz kreten, pa to še ne bo nekdo objavil in začel teorije zarote. Če bi se tako vozil večni talent Pinot, bi bil Francoz tiho kot rit.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.734
113
jap, lepo jih je posolal. roglic dobil kajlo. jonas bo tole zmagal, ded se je odlocil.