Kolesarstvo 23

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.670
-1.361
63
No jst vseeno upam na Rogličevo zmago. Danes ni smel napadati. Jonas je prvi sprožil napad, zato ga noben od jv ni lovil, ostali pa so bili pečenka. Ko je pa Kuss pohodil, pa Roglič ni smel slediti rdeči majici, da ne bi ostalih pripeljal zraven. Jutri bo upam druga zgodba.
So pa danes prikazali noro taktiko pri jv. Neverjetno. Otresli so se vse konkurence.

• Všeč mi je
Reactions: Yogi in 8888

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.737
113
Meni pa taktika pri TJV se vedno deluje zblojeno. Verjetno priokus zaradi Primoža, wc odmorov, nejasnosti kdo je nr1 itd. Komaj čakam razkritja ozadja kaj so se pred in med Vuelto dogovorili.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
No jst vseeno upam na Rogličevo zmago. Danes ni smel napadati. Jonas je prvi sprožil napad, zato ga noben od jv ni lovil, ostali pa so bili pečenka. Ko je pa Kuss pohodil, pa Roglič ni smel slediti rdeči majici, da ne bi ostalih pripeljal zraven. Jutri bo upam druga zgodba.
So pa danes prikazali noro taktiko pri jv. Neverjetno. Otresli so se vse konkurence.
Točno to. :zmaga: Enako mnenje. Rogla je moral ostati zadaj. Jonas pa se je tudi moral pokazati :zmaga: Privoščim pa skupno Sepp-u! In tudi Rogla in Jonas mu jo bosta z veseljem privoščila, če bo tako naneslo... :cheer:

Kako sem danes užival v gledanju... :zardelalter: Pravi sine, da je to veliko bolj veselje gledat, kot pa basket, kjer so skoz neki sodniki vmes... :fredi:

• Všeč mi je
Reactions: novaa in aljoman

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.670
-1.361
63
Lahko da, za TJV zagotovo. Sam jaz za Primoža navijam. Ne vem kaj v današnjem dnevu kaže, da je on št.1 za Vuelto.
Kolesarstvo je ekipni šport, JV gre za zmago. Kdo bo to po treh tednih, je za ekipo pravzaprav nepomembno. Sladke skrbi. Seveda pa si želimo zmage Slovenca :cheer:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.485
113
Lahko da, za TJV zagotovo. Sam jaz za Primoža navijam. Ne vem kaj v današnjem dnevu kaže, da je on št.1 za Vuelto.
Dejte si že enkrat vtepst v glavo, da je kolesarstvo ekipni šport. Čustveni izpadi okol Rogle so pa zdej že res mal dolgočasni. TJV si je zadala misijo, zmagat vse tri dirke, individumi tukaj niso važni. Ampak Slovenclju pač nikol ni zadost....

• Všeč mi je
Reactions: ishtar007

gr69

Guru
15. dec 2009
11.574
2.624
113
še v SLO - ampak komaj
Dejte si že enkrat vtepst v glavo, da je kolesarstvo ekipni šport. Čustveni izpadi okol Rogle so pa zdej že res mal dolgočasni. TJV si je zadala misijo, zmagat vse tri dirke, individumi tukaj niso važni. Ampak Slovenclju pač nikol ni zadost....

Drži - a vsseno bi blo bolj fajn videti Roglo spet v rdečem.
Me res zanima, kaj bo JV naredila, če bi, popravek, ko bodo vsi trije 2-3 minute pred konkurenco - med njimi pa nekaj sekund - a bo odločitev iz avta, al bodo pustili “klanje” na cesti. Nisem prepričan kaj je bolje za ekipo.

Je pa to, kar sedaj dela JV, na kvadrat tega, kar je svoj čas delal Sky (Ineos) - ker JV je totalna dominacija. Pa ne vem al mi je všeč - leta nazaj sem Sky sovražil …

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.399
113
Če bodo vsi trije skupaj in jim konkurenca ne bo mogla ukrasti zmage, bodo pustili rdečo majico in zmago Kussu. Mu jo privoščim po vseh teh letih trdega dela za Rogliča :)

• Všeč mi je
Reactions: cappy in 8888

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Drži - a vsseno bi blo bolj fajn videti Roglo spet v rdečem.
Me res zanima, kaj bo JV naredila, če bi, popravek, ko bodo vsi trije 2-3 minute pred konkurenco - med njimi pa nekaj sekund - a bo odločitev iz avta, al bodo pustili “klanje” na cesti. Nisem prepričan kaj je bolje za ekipo.

Je pa to, kar sedaj dela JV, na kvadrat tega, kar je svoj čas delal Sky (Ineos) - ker JV je totalna dominacija. Pa ne vem al mi je všeč - leta nazaj sem Sky sovražil …
Tebe naj kar zanima. :evil: Ti bom pokvaril konec, pustili bodo Kussu :fredi:

Kot je Kalbo zgoraj napisal, to je ekipni šport. Pa pri JV malo bolj na široko razmišljajo kot "povprečen" Slovenec :cheer:

• Všeč mi je
Reactions: ishtar007

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.737
113
Saj ni treba tolk ponavljat mantre o ekipnem športu. Vemo, poznamo. Če navijamo za Primoža smo pač pristranski. Ce bi bil Kuss iz Crne gore ne bi bilo debate o njegovi zmagi, pa naj bo se tako top pomočnik.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.485
113
Če navijate za Primoža, kot mi vsi, še ne rabite stresat neumnosti in ste lahko realni. Zblojena taktika reče "navijač" ob totalni premoči ene ekipe. Navijaču je pa jasno, da bo zmagal tisti, ki bo imel največ šans in da je bil nastop Vingeja briliantna taktična poteza. In če že to ne bo Primož, zakaj ne bi bil Kuss, brez katerega praktično nobene GC zmage zadnja leta ne bi bilo. Ampak vi navijate za Primoža, pol se pa neha.
In ja tud jest bi srčno rad videl Primoža v rdečem.

krko

Guru
5. sep 2010
2.697
1.397
113
Tratnik crashes
15:14
Radio Vuelta announces Jan Tratnik (Jumbo-Visma) hit the deck on the downhill

• Wow
Reactions: aljoman

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.670
-1.361
63
Kopiram:
Jan Tratnik je imel na spustu težave s špicami na kolesu, a ni padel in lahko nadaljuje dirko, je na Twitterju sporočila njegova ekipa Jumbo Visma.