Jonas je izgledal kar sesut, jutri bo kar težko držal Kussa in Rogliča na še eni težki gorski etapi.
Pusti - je na na TdF zgledal prežvekan, pol pa zbezljal.
Vingi pikčasto … Kussu zmago - ne vem kaj potem Rogla tam dela!?
Jonas je izgledal kar sesut, jutri bo kar težko držal Kussa in Rogliča na še eni težki gorski etapi.
Točno to. Enako mnenje. Rogla je moral ostati zadaj. Jonas pa se je tudi moral pokazati Privoščim pa skupno Sepp-u! In tudi Rogla in Jonas mu jo bosta z veseljem privoščila, če bo tako naneslo...No jst vseeno upam na Rogličevo zmago. Danes ni smel napadati. Jonas je prvi sprožil napad, zato ga noben od jv ni lovil, ostali pa so bili pečenka. Ko je pa Kuss pohodil, pa Roglič ni smel slediti rdeči majici, da ne bi ostalih pripeljal zraven. Jutri bo upam druga zgodba.
So pa danes prikazali noro taktiko pri jv. Neverjetno. Otresli so se vse konkurence.
To dons je bil mat v dveh potezah. Kje si ti zblojenost videl, ne vem.Meni pa taktika pri TJV se vedno deluje zblojeno. Verjetno priokus zaradi Primoža, wc odmorov, nejasnosti kdo je nr1 itd. Komaj čakam razkritja ozadja kaj so se pred in med Vuelto dogovorili.
Lahko da, za TJV zagotovo. Sam jaz za Primoža navijam. Ne vem kaj v današnjem dnevu kaže, da je on št.1 za Vuelto.To dons je bil mat v dveh potezah. Kje si ti zblojenost videl, ne vem.
mat v dveh potezah ne obstaja. v treh je pa že mogoč.To dons je bil mat v dveh potezah. Kje si ti zblojenost videl, ne vem.
Kolesarstvo je ekipni šport, JV gre za zmago. Kdo bo to po treh tednih, je za ekipo pravzaprav nepomembno. Sladke skrbi. Seveda pa si želimo zmage SlovencaLahko da, za TJV zagotovo. Sam jaz za Primoža navijam. Ne vem kaj v današnjem dnevu kaže, da je on št.1 za Vuelto.
Obstajamat v dveh potezah ne obstaja. v treh je pa že mogoč.
Dejte si že enkrat vtepst v glavo, da je kolesarstvo ekipni šport. Čustveni izpadi okol Rogle so pa zdej že res mal dolgočasni. TJV si je zadala misijo, zmagat vse tri dirke, individumi tukaj niso važni. Ampak Slovenclju pač nikol ni zadost....Lahko da, za TJV zagotovo. Sam jaz za Primoža navijam. Ne vem kaj v današnjem dnevu kaže, da je on št.1 za Vuelto.
mat v dveh potezah ne obstaja. v treh je pa že mogoč.
Dejte si že enkrat vtepst v glavo, da je kolesarstvo ekipni šport. Čustveni izpadi okol Rogle so pa zdej že res mal dolgočasni. TJV si je zadala misijo, zmagat vse tri dirke, individumi tukaj niso važni. Ampak Slovenclju pač nikol ni zadost....
Tebe naj kar zanima. Ti bom pokvaril konec, pustili bodo KussuDrži - a vsseno bi blo bolj fajn videti Roglo spet v rdečem.
Me res zanima, kaj bo JV naredila, če bi, popravek, ko bodo vsi trije 2-3 minute pred konkurenco - med njimi pa nekaj sekund - a bo odločitev iz avta, al bodo pustili “klanje” na cesti. Nisem prepričan kaj je bolje za ekipo.
Je pa to, kar sedaj dela JV, na kvadrat tega, kar je svoj čas delal Sky (Ineos) - ker JV je totalna dominacija. Pa ne vem al mi je všeč - leta nazaj sem Sky sovražil …