Kolesarstvo 23

kajn

Guru
5. okt 2007
2.782
1.613
113
Iskajoč brata
Jup, imel kar srečo z napovedjo :) Bolj sem vesel da je Primož dobro vrtil in da je sproščen, vesel, da ga noge držijo
Jaz vidim tudi minus taktike treh kandidatov za skupno... Včeraj so vsi pomočniki Remca prevozili umirjeno, ne na 100%.... V Jumbi je sta šla 2 pomočnika kapetana na polno... To se jim bo poznalo na naslednjih etapah.

Sem pa včeraj malo pogledal etape za ta teden... bo še divje, kakšni klanci....
pa jezi me, ker bom že spet za vikend v na morju, brez eurosporta....

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in aljoman

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.525
957
113
Jup, imel kar srečo z napovedjo :) Bolj sem vesel da je Primož dobro vrtil in da je sproščen, vesel, da ga noge držijo
Jaz vidim tudi minus taktike treh kandidatov za skupno... Včeraj so vsi pomočniki Remca prevozili umirjeno, ne na 100%.... V Jumbi je sta šla 2 pomočnika kapetana na polno... To se jim bo poznalo na naslednjih etapah.

Sem pa včeraj malo pogledal etape za ta teden... bo še divje, kakšni klanci....
pa jezi me, ker bom že spet za vikend v na morju, brez eurosporta....
Tiz Cycling live stream reši težave s pomanjaknjem Eurosporta...

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in kajn

kajn

Guru
5. okt 2007
2.782
1.613
113
Iskajoč brata
Torej včeraj 4s za gušt :)
Danes prava gorska..... Napovedi..?.. :)

Včeraj sem dobil min impulz, da bi poklical par kolegov, da bi se usedli v avto in čez noč pičili do Tourmale-ja.... Ure vožnje so zbistrile :) 16h vožnje v emo smer, za 30 min predstave....

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.729
113
1694172653195.png

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Je bilo že zanimivo dogajanje pri spustu, ko je četverica z Seppom in Jonasom malo potegnila... Pa kasneje je Jonas malo potegnil in gledal, kdo bo kaj sledil...

Jaz pravim, da bo etapo dobil Rogla, drugi bo Kuss, ki bo ostal v rdečem :fredi: Tretji Jonas :evil:

Schime

Guru
22. nov 2008
1.986
770
113
Tole gre na roke Seppu. Ker, če ne bo konkurence se nimajo kaj napadati znotraj JV. Soler po mojem ni neka resna grožnja. Prav tako tudi Martinez ni. Ostalo je pa verjetno že preveč nazaj. Ne morem tudi reči, da ne privoščim Seppu.

Ps: Mogoče lahko še Mas kaj potegne, da se JV raztegne.