Kolesarstvo 23

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.486
113
Včerajšnji kronometer je bil pa kar komedija. Zadnji vozili po temi in dežju. :norec:
Mi je pa malo čudno, ko sem danes bral, da je imel Jonas defekt in so ga morali čakati. A ni pravilo, da cela ekipa dobi isti čas, ko jih 5 prečka črto. V cilj jih je prišlo 6 skupaj. Al sem kaj falil?
Si mogoče pomislil, da so z Jonasom na smeni bistveno hitrejši kot brez njega?

Schime

Guru
22. nov 2008
1.986
770
113
Niti nisem ker je specifičen kratek kronometer in še v močnem dežju. Sicer je moje mnenje, samo mislim, da ne bi zgubili toliko kot so mogli čakati na njega. Če se prav spomnim so imeli približno isti zaostanek na vmesnem in na koncu. Ko si enkrat izgubil pa nisi mogel nekaj pretiravati, da bi nazaj dobil. Je pa tako, da to ni nekega odločilnega faktorja. 30s lahko pade na prvem klancu.

Schime

Guru
22. nov 2008
1.986
770
113
Upam, daje ok. Sicer grdo ni zgledalo samoso lahko hitro kake odrgnine. Padel je pa pred njim eden od UAE se mi zdi tko, da ni mel kaj za naredit.
Kako pa kaj vreme za naprej zgleda al bo spet kaotično kot na Giru.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Včerajšnji kronometer je bil pa kar komedija. Zadnji vozili po temi in dežju. :norec:
Mi je pa malo čudno, ko sem danes bral, da je imel Jonas defekt in so ga morali čakati. A ni pravilo, da cela ekipa dobi isti čas, ko jih 5 prečka črto. V cilj jih je prišlo 6 skupaj. Al sem kaj falil?
Ekipa, zato so počakali. Pa ne moreš že kar na prvi etapi pokazati, da ti je vseeno za kapetana.

Kronometer je bil čisto OK, kaj bi reskirali v takih trapastih razmerah. In v prvi etapi na tritedenski dirki...

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

gr69

Guru
15. dec 2009
11.574
2.624
113
še v SLO - ampak komaj
Razen, če je "obstal" zaradi tehničnega defekta v zadnjem km ...

Sem se pa danes režal, ko sem poslušal Christiana Hornerja, ko je komentiral izjave organizatorja, da je na bilo "popolnoma nepredvidljivo, da bodo tako težke razmere". Je namreč pribil, da je če je štart planiran tako pozno, potem je vsem jasno, da bo temno in da če še dež pada, da bo še bolj temno in da je bilo edino nepredvidljivo to, da vodstvo dirke ni znalo koordinirati popolnom predvidljivih zadev (v smislu, da če je sonce zašlo, da je temno in da je še bolj temno, če je oblačno).

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.670
-1.361
63
Govori se, da je v Remcovi ekipi razsaja nek virus, baje je tudi to razlog za slabši dan. Pa Bagioli je že zapustil dirko zaradi bolezni.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.782
1.613
113
Iskajoč brata
Uf, dobra etapa včeraj.... Sem pogledal samo zadnjih 15km... Super dan za Jumbo, Bravo da je Rogla v formi... Zmeraj ga je dobro videti v formi.
Remco je izgubil, ampak je še močno v igri. Sem upal, da bosta naklepala kakšno min ali 2, vendar se ni zlomil. Je dobro dobil tempo nazaj in omejil izgubo na 30s.
Kaj pa ta mlad? Martinez? Da je kar zvezda v nastajanju. Bodo francozi dobili končno GT kolesarja...
So favoriti slabe 3min zadaj.... Pogačarja (2019) tudi nobeden ni pričakoval in je bil tretji... Imam občutek, da bo kar dolgo nosil rdečo majico