Kolesarstvo 23

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.640
113
Remco, Ganna blizu. Roglič in Vinge zadaj okoli 30 do 40s. Kuss 1.5 minute izgube, če sem optimist, drugače pa 2 min+.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Lepo je videti Primoža tako sproščenega :zmaga: Na Eurosportu se med intervjuji prav vidi kako uživa :cheer:

kajn, bravo :nazdravje:

• Všeč mi je
Reactions: 8888

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.670
-1.361
63
btw, Pogi ima v jesenskem delu v planu še tri dirke:
Giro dell’Emilia, 30.9.
Tre Valli Varesina, 3.10.
Dirka po Lombardiji, 7.10.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Poznavalci, ali bi se lahko zgodilo, da pri JV rečejo, da poskušajo Kuss-a obdržati na vrhu? V hribih je bil dober pomočnik. Kako dober bi bil, če bi drugi njemu pomagali?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Poznavalci, ali bi se lahko zgodilo, da pri JV rečejo, da poskušajo Kuss-a obdržati na vrhu? V hribih je bil dober pomočnik. Kako dober bi bil, če bi drugi njemu pomagali?
JV bo poskušala zmagati... Od Kussa pa je odvisno, ali bo ostal na vrhu. Lahko te vlečejo kakor hočeš, ampak če ne zmoreš biti zraven, ko glavni tekmeci potegnejo, potem pač ne boš ostal na vrhu. Remco še vedno govori, da sta glavna tekmeca Primož in Jonas, bi blo zanimivo videti, ali bi sel za Kussom, ce bi le-ta potegnilv klanec, Primož in Jonas pa ne... Kuss ima največ možnosti, če ga bodo podcenjevali. Deloma tudi Jonas, saj ima dodaten zaostanek in mislim, da bo Remco pazil najbolj na Primoža

• Všeč mi je
Reactions: Yogi in Pepe

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Tole prihaja, mislim da danes teden... 7km 20+ klanca za finale...
FB_IMG_1693979298916.jpg

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.640
113
Seveda lahko. JV je vseeno kdo zmaga, samo, da zmagajo. Mogoče bi jim bil Kuss še ljubši, bo bolj odmevalo, kot če "spet" zmaga Primož ali Jonas.
Kuss ima nalogo se držat Remcota in še koga, ki je blizu in bo napadal. Ima ogromen luksuz, ker ve, da ga dva izredno močna GCja ne bosta napadala (Primož in Jonas). Takoj ko mu ne uspe držat priključka, bosta Primož in Jonas odšla naprej (če bosta seveda lahko) in imata odprto za napade.

Kuss mora torej držat. Jonas bo imel šanso kakšnega "na glavo" napadata od daleč. Primož pa mora v bistvu čakat z najboljšimi na šanso, kdaj bo lahko skočil. Žal ne bo smel napadat po želji.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.729
113
jumba lahko v tezji etapi remcoa 3x konkretno napade. prvič z jonasom, potem z kussom in na konc še recimo zroglicem. Remco bi moral vse pokrit, ker so vsi favoriti... torej game over ce se ga lotijo na pravi način.

• Všeč mi je
Reactions: novaa

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.640
113
jumba lahko v tezji etapi remcoa 3x konkretno napade. prvič z jonasom, potem z kussom in na konc še recimo zroglicem. Remco bi moral vse pokrit, ker so vsi favoriti... torej game over ce se ga lotijo na pravi način.
Remco se je že naučil, da nima skoka, s katerim bi lahko pokrival kogarkoli od teh treh. Lahko skoči in potem crkne in izgubi veliko. Remco bo šel svoj tempo, ki je dejansko lahko zelo visok in s tem počasi pripelje nazaj kogarkoli bo skočil ali pa preprečuje nove skoke. Glavno vprašanje je ali bo ta tempo dovolj, mislim, da bo zelo zelo težko ko pridejo na daljše in višje vzpone.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Ugibam, da ima trenutno JV sladke skrbi, koga poskušati peljati do zmage. Odločilno je lahko tudi, kaj želijo (morebitni) sponzorji. Kuss je Američan, kar je verjetno lahko boljša znamka na tem velikem trgu ...
Če bi bil Kuss Slovenec, bi se meni vsekakor zdelo pravilno, da mu ekipa pomaga. Ker pa ni, pa mislim, da mora pomagati Rogliču :D.
Brez ekipe se ne bo dalo zmagati.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.670
-1.361
63
Kuss je prišel na Vuelto kot pomočnik. To je že njegova tretja tritedenska dirka letos, zato se mi zdi, da bo težko zdržal napore do konca. Imajo pa pri JV zdaj odprto pot, da postanejo prva ekipa (in kolesarstvo je ekipni šport), ki bi v eni sezoni pobrala vse tri GT. In za to se jim gre.
Tudi Vinge se mi zdi utrujen, krono je odpeljal pod pričakovanji, res da ni bil pisan njemu na kožo, pa sem vseeno mislil, da bo imel na koncu manjši zaostanek.
Jst vidim Rogliča v vlogi prvega favorita pri JV po kronotu. :cheer: