Kolesarstvo 23

mistique

Guru
16. jun 2009
13.765
1.572
113
Emona / Carnium
kje je bil Rogljić, ki mesece počiva?

aja, ni oi...

vingegard je kje na zdravljenju
1691414751878.png

kajn

Guru
5. okt 2007
2.782
1.613
113
Iskajoč brata
Sam sem mnenja, da sta sokapetana, s tem da ima prednost Rogla. Vingegard je sekundarec, ki je zadaj v primeru, da je Rogla prešibak.
Je tudi možno, da se bodo odločali na kdo ima boljši dan. Glavna točka je pa, da bo Remco pokrival 2 kandidata za skupno zmago, kar pa je vedno zelo težko...

Če Rogli Jumbo vzame Vuelto in preferira Vingegarda, potem Rogli ne preostane drugega, kot da menja klub.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.640
113
Brutalna postava za tretji GT sezone. Remco bo tenko piskal, Roglič pa bo moral najti priložnosti izven posamičnega TTja, ker bo tam izgubil proti Remcu in proti Vingegardu.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
moja predikcija je, da se bosta vozila skupaj in se odzivala glede na konkurenco. Če bosta skupaj odbila vso konkurenco (kar sicer malo možno), bo odločal tisti zadnji teden, dve tri etape, in kronometer, kjer pa zna Vinge poharat, ce se mu noge poklopijo, pač že videno iz Toura. Tudi očigledno je počival dalj časa od rogliča.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.937
2.639
113
Sam sem mnenja, da sta sokapetana, s tem da ima prednost Rogla. Vingegard je sekundarec, ki je zadaj v primeru, da je Rogla prešibak.
Je tudi možno, da se bodo odločali na kdo ima boljši dan. Glavna točka je pa, da bo Remco pokrival 2 kandidata za skupno zmago, kar pa je vedno zelo težko...

Če Rogli Jumbo vzame Vuelto in preferira Vingegarda, potem Rogli ne preostane drugega, kot da menja klub.
Če bo roglič v krizi ga bo pa jonas za rokico prijel.

Ma daj ne sanjajte preveč. Jumbo je že lani jasno na tdfju ko so rogliča samega zadaj pustili pokazal kdo je glavni v ekipi. Roglič je če je jonas v ekipi pomagač in rezerva.