Kolesarstvo 23

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.991
-532
48
Valparaiso
Danes zmagal Roglič, še včeraj vse solzno, kako bodo Kussa zajeb... in zakaj je Jonas napadel in tralala...

Vsi so isti, tak da na koncu je že skoraj jasno, da bo Jonas pošolal.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Vem da se hecaš, no ja nekaj je tudi resnice. Toda Jonas je mašina enako kot Tadej. Mogoče je za odtenek slabši od Tadeja toda na Vuelti bo zmagal Jonas. Želja je Primož nato Sepp toda težka bo. Skandinavci so trmasti in tako kot so svoj čas Vikingi zavohali kri, jo tudi on. Upam da se motim
Ja, saj mi je vse jasno. Jonas je in bo paradni konj. Lahko se v ozadju tudi že ve kdo bo novi sponzor in se temu prilagaja. Jonas je trenutno št.1 in ima pred seboj tudi lepo prihodnost, morda tudi kakega od večnih naslovoh (po št. spomenikov ali kaj podobnega, ali pa da dobi tri GT zapored, itd) in zato mu vodstvo ne želi odvzeti te možnosti...

Me pa resnično preseneča Sepp, ki je tako sproščen in nasmejan in se vidi da uživa. In ne kaže, da bi resno pričakoval skupno zmago. Čuti pa, da je dober in iztiska iz sebe, kot da bi bil sam od JV v boju za rdečo. Velik športnik, ni kaj. :zmaga: Z veseljem mu dam za pivo :nazdravje: Upam, da kdaj pride na kak sprejem v SLO :cheer:

• Všeč mi je
Reactions: 8888

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.771
6.166
113
blizu močvirne prestolnice
To je povedal strokovnjak in se kar strinjam z njim.

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

kajn

Guru
5. okt 2007
2.782
1.613
113
Iskajoč brata
Jah nič ne bo z zmago.... Ali bo Kuss ali Vingegard.... , močno navijam za Kussa, seveda poleg Rogle... danes se bo odločilo...
Že ko se je novica, da gre Vinge na Vuelto, sem komentiral, da je čas za odhod Primoža.
Sedaj to vidim kot super priložnost za zadnji napad na Tour. Presedla k Ineosu in se pripravlja samo za Tour, kot kapetan.

• Všeč mi je
Reactions: Jeri in sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.511
10.736
113
tele 3 tedneske lahko zmagujejo samo roglic pogacar in vinge, vse ostalo je trenutno 2. liga.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.364
87
48
JVT je pa tole dobro skuhal.

v preteklosti je bilo zelo jasno kdo je kapetan in kdo so pomocniki. Torej je bila jasna naloga da Kuss pomaga Roglicu in posledicno ekipi da zmaga.

Danes pa se je vse pomesalo in je nastal znotraj ekipe boj. To pa je slaba popotnica za njih naslednje tritedenske dirke

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Podjetje JV je zaradi slabe konkurence prišla v pozicijo, da lahko dopusti interni boj na nekaterih etapah. Sicer pa je jasno, da tudi v kolesarstvu delodajalec pove delavcu, kaj in kako naj dela.

dax

Majstr
22. maj 2012
894
1.932
93
F5_6PkVWUAAZzQb.png