ne kronometer, ne hrib, pogačar letos ni mel šans,vprašanje če bo se kdaj#sakrazemon
Jonasov zdravnik je pošolal Tadejvega.
#sarkazemoff
Se mi zdi zanimivo kako je Danec ponavljal da bo na koncu razlika v minutah. Mogoče so pa imeli vse informacije o Pogačarjevi formi. Ta je bila na vrhu kratek čas ob koncu drugega tedna. Očitno priprave le niso bile tako dobre. Ma je kar ok vedno ne more zmagat.ne kronometer, ne hrib, pogačar letos ni mel šans,vprašanje če bo se kdaj
spremljam od lemonda tdf dalje...Mogoče za tiste, ki spremljate kolesarstvo leto ali dve.
Pridejo še jeseni zelo čislane dirke.
Potem bi lahko vedel, da so spomeniki nekaj, kar si želi marsikateri kolesar na svojem spisku.spremljam od lemonda tdf dalje...
dejansko se "spominjamo" samo tdf gladiatorjev...Potem bi lahko vedel, da so spomeniki nekaj, kar si želi marsikateri kolesar na svojem spisku.
Ne moreš reči da je tdf vse kar šteje.
Kot bi fucbal spremljal od braneta oblaka dalje in se po 40 letih še vedno čudil zakaj ne dajo vsakemu svoje žoge. Od lemonda do vingegaarda bolje da bi počeno zračnico pumpal, efekt bi bil isti, pa še frustracijo s pajkicami bi pozdravil.spremljam od lemonda tdf dalje...
A ni lepo videti. Dva Slovenca med spredaj
zapomnil sem si Miquela, gusarja itd.To se ti, ki si instant navijač. Francozi so pa čisto nori na Polidorja, dedka Mathieuja van der Poela, ki je bil “večno drugi”, ki nikoli ni osvojil Toura. Pa Virenqua tudi, čeprav tudi ta ni osvojil Toura.
Pravi navijač si zapomni epske boje, ne pa samo prvo mesto. Tisto greš na wikipedio pogledat.
Itak, da so imeli več informacij, kot mi na Alterju Itak je pa Tadej moral "blefirati" formo, četudi je točno vedel kam seže... Saj se ni mogel predati že pred TDF. Fant bo pa najbrž tudi lažje prenesel ta njegov poraz, kot pa mi tule...Se mi zdi zanimivo kako je Danec ponavljal da bo na koncu razlika v minutah. Mogoče so pa imeli vse informacije o Pogačarjevi formi. Ta je bila na vrhu kratek čas ob koncu drugega tedna. Očitno priprave le niso bile tako dobre. Ma je kar ok vedno ne more zmagat.
No, kdo se je proti Miguelu matral? Da vidim, če se spomniš še koga razen No.1.zapomnil sem si Miquela, gusarja itd.
epsko so trgali
tudi Rogliča sem si zapomnil
iz glave se ne spomnim, poštenoNo, kdo se je proti Miguelu matral? Da vidim, če se spomniš še koga razen No.1.