Kolesarstvo 23

krko

Guru
5. sep 2010
2.697
1.397
113
Bo bo ;)

Drugače pa overall je Tadej numero uno....

Zajeta slika.PNG

• Všeč mi je
Reactions: 8888

delter333

Guru
21. maj 2010
1.850
1.556
113
Notranjska
ne kronometer, ne hrib, pogačar letos ni mel šans,vprašanje če bo se kdaj
Se mi zdi zanimivo kako je Danec ponavljal da bo na koncu razlika v minutah. Mogoče so pa imeli vse informacije o Pogačarjevi formi. Ta je bila na vrhu kratek čas ob koncu drugega tedna. Očitno priprave le niso bile tako dobre. Ma je kar ok vedno ne more zmagat.

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

krko

Guru
5. sep 2010
2.697
1.397
113
TDF je za sponzorje #cirkustime# in ni pokazatelj "kdo je najjači" čez celotno leto.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.004
10.754
113
kod Džej-Zija
To se ti, ki si instant navijač. Francozi so pa čisto nori na Polidorja, dedka Mathieuja van der Poela, ki je bil “večno drugi”, ki nikoli ni osvojil Toura. Pa Virenqua tudi, čeprav tudi ta ni osvojil Toura.

Pravi navijač si zapomni epske boje, ne pa samo prvo mesto. Tisto greš na wikipedio pogledat.

jello

Guru
22. sep 2008
10.160
3.878
113
Dejansko je z nekaterih tourov bolj v spominu ostalo epsko klanje ali genialne poteze kot končni zmagovalec. Recimo kako je laurent brochard zmagal določeno etapo, čeprav je mogoče na istem touru erik zabel štiri.

Ja prišel je zmagat in jebi ga, eden je boljši, naslednjič bosta dva ali spet nobeden, dirk je še dovolj.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.991
-532
48
Valparaiso
To se ti, ki si instant navijač. Francozi so pa čisto nori na Polidorja, dedka Mathieuja van der Poela, ki je bil “večno drugi”, ki nikoli ni osvojil Toura. Pa Virenqua tudi, čeprav tudi ta ni osvojil Toura.

Pravi navijač si zapomni epske boje, ne pa samo prvo mesto. Tisto greš na wikipedio pogledat.
zapomnil sem si Miquela, gusarja itd.

epsko so trgali

tudi Rogliča sem si zapomnil :)

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Se mi zdi zanimivo kako je Danec ponavljal da bo na koncu razlika v minutah. Mogoče so pa imeli vse informacije o Pogačarjevi formi. Ta je bila na vrhu kratek čas ob koncu drugega tedna. Očitno priprave le niso bile tako dobre. Ma je kar ok vedno ne more zmagat.
Itak, da so imeli več informacij, kot mi na Alterju :fredi: Itak je pa Tadej moral "blefirati" formo, četudi je točno vedel kam seže... Saj se ni mogel predati že pred TDF. Fant bo pa najbrž tudi lažje prenesel ta njegov poraz, kot pa mi tule... :evil::zmaga::nazdravje: