Ja lahko se še kaj obrne, nebi bilo prvič, ampak jaz svojega denarja ravno nebi stavil proti dancu. Poleg sekund oz. minut ima sedaj še veliko psihološko prednost oz. zagon.Not yet. Je pa zelo bliz tega. Še dve etapi mora preživet za razliko od Rogliča 2020 in Thomasa letos.
No ja, tukaj si pa vsekal. Tadej je bil večina etap boljši. Jonas je bil dovolj blizu,da se ga je držal. Koga pa naj policija pregleda pa brez veze debatirati. Tako nizozemske kot italijanske ekipe so bile vseskozi na meji regularnosti in verjemi da nihče od kolesarjev ni čist.Ker je PR del TJV jih nic kaj dosti ne seciramo.
Dejansko nikoli niso bili kaj dosti simpatični in čisti.
Danci v rumeni majici pa tudi vedno 'težave' s prepovedanimi dodatki.
Nabrisati številko 1 kolesarstva v klanec na krono kolesu?
Upam da Gendarmerie opravi svoje delo.
jello, mislim da veš da je bila takrat malo drugačna situacija.... landis je bil takrat izven desterice...Mislim, da je Pogačar zadnji v vrsti, ki bi rekel da je konec. V istem stilu bo odpeljal do nedelje. Ampak se bojim, da bi za kaj več moral jutri ponoviti Floyda Landisa iz leta 2006 (17. etapa, 120 km solo čez vse klance).
bote javli, kje pijete... prognozerjiVečina poznavalcev meni da ima Jumbo na koledarju obkroženo današnjo etapo in da je Vingegaard, ko je ponavljal da se bo na koncu razlika merila v minutah ciljal prav na današnjo etapo. Tako da jaz ne bom presenečen če se bo danes naredila razlika, vendar v napačno smer.
Je pa res da ko se je Rogliču snela ketna, nas je tudi večna mislila da je konec.
Danes bo bru(h)talna etapa. Upam pa, da se motiš in da ne bosta prišla skupaj v cilj ker potem ne ostane več prav veliko možnosti.Kaj se bo pa dons zgodil pa sam kolesarski bogovi vedo. Mogoče je pa vse, od 3 minute plusa do minusa, še najverjetneje pa je, da bosta skupi v cilju.
Upam da imaš prav ampak še vedno obstaja velik dvom.Pobje res še niso na menjavi krvi,dodatkov....ampak ko pridejo do profi statusa za takrat pa tvoj pob ne bo povedal niti tebi,pa je lahko še tako lepo vzgojen. Še v brez veznih športih je doping kaj šele v takih kot je kolesarstvo ali atletika. Ni vse v prehrani. Se pa strinjam, da je Jonas naredil Tadeja ampak želim si da Tadej na koncu v Parizu nosi rumeno,kaj pa je v ozadju pa brez veze o tem razmišljati. Za to so druge institucijeVsem ki zdajle razpravljate o čistosti priporočam branje Mohopedije, je lepo razloženo kam in v katero smer je šla znanost v kolsarstvu. Moje mnenje je, da v tem športu dopinga v stilu Armstronga praktično ni več. Seveda se pa prehrana, treningi in dodatki prilagodijo vsakemu kolesarju posebej vse do mej dovoljenega.
Tale polet Jonasa je bil po mojem enako natreniran kot tisti od Pogija 2020, vse detajle, od večerje dan prej in zajtrka tisti dan, vsak ovinek vsak hupser, kdaj pit kdaj pocit gel vase..... Na ta način se da pridobit tudi minuto. Pol minute je dobil pa samo z jemanjem ovinkov, ker je traso več kot očitno poznal na pamet.
tega ni zmožen oz se ga oni drži kot klopTo bi blo epsko, da dons Tadej obleče rumeno po kakem divjem solo pobegu. So pa to bolj sanje. So se pa pri naših dveh že parkrat uresničle....
Seveda je dvom, je kolesarstvo kar omadeževano, po drugi strani pa najbolj nadzorovano. Moj pob pa po vsej verjetnosti ne bo prišel do profiča. Je za to zelo malo možnosti. Če pa bo, mu bom pač stal ob strani.Upam da imaš prav ampak še vedno obstaja velik dvom.Pobje res še niso na menjavi krvi,dodatkov....ampak ko pridejo do profi statusa za takrat pa tvoj pob ne bo povedal niti tebi,pa je lahko še tako lepo vzgojen. Še v brez veznih športih je doping kaj šele v takih kot je kolesarstvo ali atletika. Ni vse v prehrani. Se pa strinjam, da je Jonas naredil Tadeja ampak želim si da Tadej na koncu v Parizu nosi rumeno,kaj pa je v ozadju pa brez veze o tem razmišljati. Za to so druge institucije