Se strinjam, so vsaj normalni moški, ne pa tako kot tisti jokasti z modrci pedrski mulčki.Na vsak način, bolj zanimivo kot fuzbal
odlicne dohtare ma, tu bila razlikaSe strinjam, so vsaj normalni moški, ne pa tako kot tisti jokasti z modrci pedrski mulčki.
Zanimivo, Jonasa so kar dobro pregledali
Tik pred startom kraljevske etape dodatne preiskave krvi pri Jumbo-Vismi in UAE
Kolesarski ekipi Jumbo-Visma in UAE Emirates so danes uro pred startom kraljevske etape na Dirki po Franciji obiskali dopinški nadzorniki. Kolesarji obeh ekip so kar na avtobusu opravili dodatne preiskave krvi.siol.net
Izgleda popolnoma točna napoved (žal)Večina poznavalcev meni da ima Jumbo na koledarju obkroženo današnjo etapo in da je Vingegaard, ko je ponavljal da se bo na koncu razlika merila v minutah ciljal prav na današnjo etapo. Tako da jaz ne bom presenečen če se bo danes naredila razlika, vendar v napačno smer.
Tudi jaz ne. Ja kaj čmo,bil je fenomenalen očitno pa so ga dobro preučiliTakega scenarija pa res nismo pričakovali
Je bil enako verjeten kot tisti sanjski. Žal se je tokrat zlomil Pogi. Kokr je blo težko gledat, pa tole za njega niti ni slabo.Takega scenarija pa res nismo pričakovali
skoda... vseeno, tudi drugo mesto je pohvale vredna uvrstitev.