To si pa verjetno zamenjal za Cipolinija.Chiappucci je bil šprinter.
gusarja sem omenil, drugih dveh se spomnimGuglaj Tony Rominger. Evo, iz glave. Jan Ullrich, Bjarne Riis, Gusar, pa še kdo.
ne zapomnim si nepomembnih zadev, šport spremljam, a ne kot navijač, ko je konec tekme, me ne zanima večDo začetka devetdesetih se je kolesarski svet delil na amaterje in profije. Papež ni bil nikoli profi, torej na tritedenskih dirkah in klasikah ni štartal. Tudi svetovno prvenstvo je bilo ločeno. Mislim da je bil zadnji (ali pa eden zadnjih) amaterski svetovni prvak Fabio Casarteli, ki se je tri leta kasneej ubil na touru.
Ampak, kaj ti sploh razlagam, če v 40 letih nisi nič odnesel....
Za razvedrilo, včerajšnji zmagovalec (gospod s pico):
Poglej priponko 69531
On ni navijač, on je bolj LGBT, predvsem pa ljubitelj črnih kit, zato je tudi dobil naziv "crni kitić"O fak, še eden, ki se je čez noč resetiral in pozabil kako je še na prejšnji strani nabijal za svojega favorita in (o ti smola) zaman iskal nekoga, ki bi mu nabijal kontra. Jebal te navijač, to definicijo si ravno ti ne vem od kod že (najbrž smučanja in skokov) privlekel.
navijači so tule gor pajkicari, kvazi kolesarji, ki se z nskupom opreme poistovetijo s svojim idolom, 2x prevozijo lokalni hrib in v gostilni še mesece učijo o tem podviguO fak, še eden, ki se je čez noč resetiral in pozabil kako je še na prejšnji strani nabijal za svojega favorita in (o ti smola) zaman iskal nekoga, ki bi mu nabijal kontra. Jebal te navijač, to definicijo si ravno ti ne vem od kod že (najbrž smučanja in skokov) privlekel.
Torej se priklopit na forum, žalit uporabnike ter nabijat neumne poste, ki nimajo veze s temo, ki je tako ali tako ne poznaš?vrnit v življenje
Predvsem v vročih gorskih etapah ti je hitro odveč vse kar te omejuje. Grem stavit, da bi jih na hudih klancih pol odvrglo tudi čelado, če bi jo smeli.Kaj je s to modo vožnje brez rokavic? Tadej jih je nekajkrat odvrgel pred zadnjim vzponom, vceraj pa mislim da cel dan brez.
Se tako nedolzen padec zagotovo malce olupi dlan, tako da mi res ni kaj dosti jasno zakaj.
Sicer večina tekmovalcev vozi z, ampak jih je kar nekaj brez.
žalijo drugi uporabniki, poglej malo višeTorej se priklopit na forum, žalit uporabnike ter nabijat neumne poste, ki nimajo veze s temo, ki je tako ali tako ne poznaš?
Tu pa tam je premalo, če je vse ostalo trol material.žalijo drugi uporabniki, poglej malo više
tu pa tam pa vseeno odgovorim enakovredno
teme o maratonu se ne spominjam, to si me s kom zamenjal, teka sploh ne spremljam ...Vidiš, zadel si bistvo anonimnih forumov. Pogovarjaš se z ljudmi, o katerih ne veš nič, zato lahko poljubno apliciraš nanje vse svoje frustracije. Manj kot veš o človeku, več je prostora za frustracije in trolanje. To si delal že pred 10+ leti v debatah o lj maratonu, tam so bili tudi vsi v pajkicah, s 30 kilami preveč in nihče sploh ni znal tečt.