Kolesarstvo 23

jello

Guru
22. sep 2008
10.160
3.878
113
Do začetka devetdesetih se je kolesarski svet delil na amaterje in profije. Papež ni bil nikoli profi, torej na tritedenskih dirkah in klasikah ni štartal. Tudi svetovno prvenstvo je bilo ločeno. Mislim da je bil zadnji (ali pa eden zadnjih) amaterski svetovni prvak Fabio Casarteli, ki se je tri leta kasneej ubil na touru.

Ampak, kaj ti sploh razlagam, če v 40 letih nisi nič odnesel....

Za razvedrilo, včerajšnji zmagovalec (gospod s pico):
1689833202012.png

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.991
-532
48
Valparaiso
Do začetka devetdesetih se je kolesarski svet delil na amaterje in profije. Papež ni bil nikoli profi, torej na tritedenskih dirkah in klasikah ni štartal. Tudi svetovno prvenstvo je bilo ločeno. Mislim da je bil zadnji (ali pa eden zadnjih) amaterski svetovni prvak Fabio Casarteli, ki se je tri leta kasneej ubil na touru.

Ampak, kaj ti sploh razlagam, če v 40 letih nisi nič odnesel....

Za razvedrilo, včerajšnji zmagovalec (gospod s pico):
Poglej priponko 69531
ne zapomnim si nepomembnih zadev, šport spremljam, a ne kot navijač, ko je konec tekme, me ne zanima več

so pa mediji sedaj bolj agresivni,ker zivijo od neumnosti in vsak prdec objavijo

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

jello

Guru
22. sep 2008
10.160
3.878
113
O fak, še eden, ki se je čez noč resetiral in pozabil kako je še na prejšnji strani nabijal za svojega favorita in (o ti smola) zaman iskal nekoga, ki bi mu nabijal kontra. Jebal te navijač, to definicijo si ravno ti ne vem od kod že (najbrž smučanja in skokov) privlekel.

• Všeč mi je

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
O fak, še eden, ki se je čez noč resetiral in pozabil kako je še na prejšnji strani nabijal za svojega favorita in (o ti smola) zaman iskal nekoga, ki bi mu nabijal kontra. Jebal te navijač, to definicijo si ravno ti ne vem od kod že (najbrž smučanja in skokov) privlekel.
On ni navijač, on je bolj LGBT, predvsem pa ljubitelj črnih kit, zato je tudi dobil naziv "crni kitić"

• Haha

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.738
113
Kaj je s to modo vožnje brez rokavic? Tadej jih je nekajkrat odvrgel pred zadnjim vzponom, vceraj pa mislim da cel dan brez.
Se tako nedolzen padec zagotovo malce olupi dlan, tako da mi res ni kaj dosti jasno zakaj.
Sicer večina tekmovalcev vozi z, ampak jih je kar nekaj brez.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.991
-532
48
Valparaiso
navijači so tule gor pajkicari, kvazi kolesarji, ki se z nskupom opreme poistovetijo s svojim idolom, 2x prevozijo lokalni hrib in v gostilni še mesece učijo o tem podvigu

pravim, lepo je pogledat tekmo, nato pa se je treba vrnit v življenje

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Kaj je s to modo vožnje brez rokavic? Tadej jih je nekajkrat odvrgel pred zadnjim vzponom, vceraj pa mislim da cel dan brez.
Se tako nedolzen padec zagotovo malce olupi dlan, tako da mi res ni kaj dosti jasno zakaj.
Sicer večina tekmovalcev vozi z, ampak jih je kar nekaj brez.
Predvsem v vročih gorskih etapah ti je hitro odveč vse kar te omejuje. Grem stavit, da bi jih na hudih klancih pol odvrglo tudi čelado, če bi jo smeli.

jello

Guru
22. sep 2008
10.160
3.878
113
Vidiš, zadel si bistvo anonimnih forumov. Pogovarjaš se z ljudmi, o katerih ne veš nič, zato lahko poljubno apliciraš nanje vse svoje frustracije. Manj kot veš o človeku, več je prostora za frustracije in trolanje. To si delal že pred 10+ leti v debatah o lj maratonu, tam so bili tudi vsi v pajkicah, s 30 kilami preveč in nihče sploh ni znal tečt.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.991
-532
48
Valparaiso
Vidiš, zadel si bistvo anonimnih forumov. Pogovarjaš se z ljudmi, o katerih ne veš nič, zato lahko poljubno apliciraš nanje vse svoje frustracije. Manj kot veš o človeku, več je prostora za frustracije in trolanje. To si delal že pred 10+ leti v debatah o lj maratonu, tam so bili tudi vsi v pajkicah, s 30 kilami preveč in nihče sploh ni znal tečt.
teme o maratonu se ne spominjam, to si me s kom zamenjal, teka sploh ne spremljam ...

vidim pa res rekreativce s preveliko težo, v roki liter tekocine, v ušesih hrup, stil teka da ne veš, ce ga ne bo pobralo...

priporočm hojo, zdrava je, telo ne trpi tako...

pol pa tek, ko bo dachauska postava