zgleda blo gotovo že na začetku, kot sem pravilno domnevalNi še konc, sam za to se mora Jonas zlomt. Kar bo pa težka.
Ko si že tak mojster, daj tistih par cifer za jackpot povej.zgleda blo gotovo že na začetku, kot sem pravilno domneval
ovi je vse stavil na kronometer in šlep
po tem kar smo videli, je konecKo si že tak mojster, daj tistih par cifer za jackpot povej.
Tri tedne je treba odpeljat, zdrav, s čim manj kriz, dobro ekipo. In ne da se že vnaprej določit zmagovalca.
Tudi Rogliča so že odpisali letos na Giru...
Ni še konec.
Ne morem verjet da ti bom kdaj reku nej se ti besede pozlatijo.glede na to kaj smo videli na 5 in 6 etapi bo jutr še pokal.
ice bath, zgodi spat, en dobr fruštk, pa gasa že takoj na dnu col de la loze. 3min+
Not yet. Je pa zelo bliz tega. Še dve etapi mora preživet za razliko od Rogliča 2020 in Thomasa letos.Kot je rekel že Thomas na giru, bolje da ga prehiti tako kot treba in da se nakoncu ne meri razlika v sekundah. Ker sedaj je jasno da si Jonas pač zasluži zmago.
Ne zgleda, da si napovedal zmago DancaKronometer v torek po moje za rumeno.
Jutri mora zdržat al pa še kaj vzet. Danec se je močno držal.
Verjetno tisto prvo zaganjanje ni bilo potrebno.
Mislim ta je bila kar kruta. Pogi je odpeljal zelo dober kronometer samo kaj ko se je Danec snel z verige. Ne vem, jaz bi rekel da je odločeno, je pa res da je Pogačar deloval manj izmučeno.
Ne domišljaj si da niso znali dirkat. Da je imela večina tako kot Landis čez noč glavni servis pa tudi vemo.ja to bi slo pred xx leti, ko so ocitno bili levi v ekipah. kaj takega danes skoraj ne gre proti jv