To da ga je čakal je velika stvar in bo šla v zgodovino ferpleja. Pogi zdrsa ni videl, je bil pa zdrs zato, ker je šel na glavo dol. Tko da se zdej pogovarjat o čejih je brezveze.Je pa treba priznati da si je Jonas zaslužil saj je počakal, ko je Tadej padel, medtem pa je Tadej takrat ko je Jonas imel težave šel na polno. Škoda za Tadeja bo pa drugo leto.
Ma mene pa ne. Povedal je to kar je tisti hip mislil in verjetno ni daleč od resnice. Njegov problem proti Rogli je samo v temu, da zna Rogla bolj vsečen pred kamero. Tud to se bo Tadej še naučil. Če bi pa bil individualist in egoist, kar mu zdaj očitajo, pa v tem športu ne bi daleč prišel.Tale izjava je tudi mene zmotila, pa navijam zanj.
A si ti mogoče T. ValjavecMa mene pa ne. Povedal je to kar je tisti hip mislil in verjetno ni daleč od resnice. Njegov problem proti Rogli je samo v temu, da zna Rogla bolj vsečen pred kamero. Tud to se bo Tadej še naučil. Če bi pa bil individualist in egoist, kar mu zdaj očitajo, pa v tem športu ne bi daleč prišel.
Rogla všečn pred kamero?Ma mene pa ne. Povedal je to kar je tisti hip mislil in verjetno ni daleč od resnice. Njegov problem proti Rogli je samo v temu, da zna Rogla bolj vsečen pred kamero. Tud to se bo Tadej še naučil. Če bi pa bil individualist in egoist, kar mu zdaj očitajo, pa v tem športu ne bi daleč prišel.
A če Pogi zgubi TdF letos, bo potem druga liga al kako?Pogačar ma 2 toura in je že nesmrten.
Astana ima pač boljse dohtarje.
zna bit ja, da bo zaton in bo moral razne vuelte vozit,kjer ni prve ligeA če Pogi zgubi TdF letos, bo potem druga liga al kako?
to pa ja, ni mu dosti falilo in je pravi fajterBolje biti drugi v prvi ligi ali prvi v drugi ligi?