Kolesarstvo '22

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Je pa treba priznati da si je Jonas zaslužil saj je počakal, ko je Tadej padel, medtem pa je Tadej takrat ko je Jonas imel težave šel na polno. Škoda za Tadeja bo pa drugo leto.
To da ga je čakal je velika stvar in bo šla v zgodovino ferpleja. Pogi zdrsa ni videl, je bil pa zdrs zato, ker je šel na glavo dol. Tko da se zdej pogovarjat o čejih je brezveze.

Se pa vid po FB znalcih, da je pol Slovenije dons navijal za Jonasa, kreteni.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Če bi ti vedel kaj počne Tadej za mladino in prihodnost SLO kolesarstva in kaj je dal čez v mlajših selekcijah, ko je borbal ko lev, da je bil zraven, bi tebi pa še komu ratal čist ok dec.

Seveda pa ima Rogla specialno zgodbo in zato pol Slovenije zamer Tadeju da je takrat zmagal.

pronet

Pripravnik
18. sep 2007
70
25
18
Komentatorji na TV SLO pa adijo pamet, še posebej pa Valjavec. Vsi drugi so krivi, sam Pogačar ne. Če Jonas danes ne bi 2x čakal Pogačarja, bi bla na koncu razlika 5+ minut. Ko sta imela Primož in Jonas probleme v 6. Etapi je Tadej priliko izkoristil in žgal do konca in to je bla tudi edina prednost, ki jo je uspel na letošnjem Touru tudi naredit.

• Všeč mi je
Reactions: zaseka

pronet

Pripravnik
18. sep 2007
70
25
18
Izjava Pogačarja pa lepo pokaže njegov karakter … “Jonas ga je počakal ker je v bistvu čakal 2 svoja kolega, ki sta bila še zadaj” … ma vsaj tiho bi bil

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Tale izjava je tudi mene zmotila, pa navijam zanj.
Ma mene pa ne. Povedal je to kar je tisti hip mislil in verjetno ni daleč od resnice. Njegov problem proti Rogli je samo v temu, da zna Rogla bolj vsečen pred kamero. Tud to se bo Tadej še naučil. Če bi pa bil individualist in egoist, kar mu zdaj očitajo, pa v tem športu ne bi daleč prišel.

pronet

Pripravnik
18. sep 2007
70
25
18
Ma mene pa ne. Povedal je to kar je tisti hip mislil in verjetno ni daleč od resnice. Njegov problem proti Rogli je samo v temu, da zna Rogla bolj vsečen pred kamero. Tud to se bo Tadej še naučil. Če bi pa bil individualist in egoist, kar mu zdaj očitajo, pa v tem športu ne bi daleč prišel.
A si ti mogoče T. Valjavec

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Rogla všečn pred kamero?
enga stavka ne sestavi skupaj

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

krko

Guru
5. sep 2010
2.691
1.397
113
Jonas je čisto lepo taktično počakal, da mu ni bilo potrebno biti samemu spredaj. Nor bi bil, če bi se podal v beg pred Pogijem, ker bi prišel do WVA-ja skurjen. S tem, ko je Pogi bil večino časa spredaj je Jonas imel vseskozi "mikro regeneracijo". Seveda je Jonas imel za seboj tudi močnejšo ekipo s katero so lahko naredili dobro taktiko. Vse to mu je tistih par km pred koncem omogočilo, da je pritisnil tistih nekaj 10w več od Pogačarja in naredil dodatno minuto razlike.

Žal Pogi zaradi nesrečnega razvoja dogodkov za seboj ni imel ekipe. Sam v tako močni konkurenci ne moreš narediti prav veliko.

• Všeč mi je
Reactions: novaa

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.550
927
113
A bi Vingegaard počakal Pogija, če bi imel v skupni razvrstitvi namesto dobrih 2 minut le cca. 30 sekund prednosti?

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Lepo je bilo, da ga je Jonas počakal. Odločitev je sprejel v trenutku, je pa verjetno res kombinacija več dejavnikov. Od ferplaya, preko tega, da je v resnici imel ljudi zadaj, ki jih je željno pričakoval, pa do tega, da je sam malo prej verjetno dobil srce (in še kaj) v hlače in sam ni imel preveč volje po Pogijevem divjanju navzdol. Saj še svojega Rogliča niso čakali o_O.

Nazadnje urejeno: