Kolesarstvo '22

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Wout je fenomen. Kako je potegnu v zadn klanc glih tok da je Pogi odpadu, pol pa dol s kolesa za 20 sekundic in gas dalje. Taktika Jumbo Visme za v zgodovino.
Pogi je mogu v mladih selekcijah pošteno borbat, da je bil zraven in da je lohk dirkal, ker je bil nižje rasti in posledično so bli ostali močnejši. Pa v proizvodnji delat je mogu kasneje, da je mel za kolo in opremo.
Škoda za Primoža, da je bil spet v padcu in ni mogu pokazat kaj zna. Tokrat je mel srečo, da ni padel drugič. Počen vretenc bi bil v drugo zlomljen vrat....
Si pa teli kaučarji z makaroni na jezikih niti ne predstavljajo kaj dajo čez in česa vse se odpovejo že mulci pri 10 do 13 let samo da so zraven. Tole je resno zaheban šport, ki že v zelo zgodnjih letih sam izloči egoiste.

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Wout je fenomen. Kako je potegnu v zadn klanc glih tok da je Pogi odpadu, pol pa dol s kolesa za 20 sekundic in gas dalje. Taktika Jumbo Visme za v zgodovino.
Pogi je mogu v mladih selekcijah pošteno borbat, da je bil zraven in da je lohk dirkal, ker je bil nižje rasti in posledično so bli ostali močnejši. Pa v proizvodnji delat je mogu kasneje, da je mel za kolo in opremo.
Škoda za Primoža, da je bil spet v padcu in ni mogu pokazat kaj zna. Tokrat je mel srečo, da ni padel drugič. Počen vretenc bi bil v drugo zlomljen vrat....
Si pa teli kaučarji z makaroni na jezikih niti ne predstavljajo kaj dajo čez in česa vse se odpovejo že mulci pri 10 do 13 let samo da so zraven. Tole je resno zaheban šport, ki že v zelo zgodnjih letih sam izloči egoiste.
jim kdo zvija roko, da pecikl gonijo?

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Ne, na cedevito in makarone s sirom gonijo na krvavec 30kmh in so gor v pol ure, medtem ko amaterski zelo dober kolesar rabi uro do uro in pol. Nehajte verjeti v pravljice. Pac prodas se in upas, da se ne bos nenadoma zgrudil na igriscu. :)

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Nekaterim jih, zafrustrirani fotri, ki preko mulcev zdravijo svoje komplekse.
Ne gre to dolgo v tem športu, je pretežak, so pa tud taki ja. Če pa s tem misliš mene, si v zmoti. Svojmu sem treniranje kolesarstva odsvetoval iz čisto preprostih razlogov in še dons bi mu ga, pa ga je tako potegnilo not, da lohk samo podpiram. Ko je treba, mižim ob cesti, ko leti 50 na uro mim, sem v skrbeh ko gre sam na trening med norce na cesto, čistim in flajštram odrgnine po padcih in flikam skup kolo. Za vse ostalo skrbi dečko sam vključno s šolo.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: gr69 in ishtar007

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
8888 Tega seveda ne vem. Bi pa rekel da po mladinskih selekcijah, se prav ja, ko se začne it zares. Do takrat upam, da mojga mine, iskreno, sam se bojim da ga ne bo.
Pa še to, kolesarstvo je samo najbolj pod nadzorom, doping je recimo tud v nogometu, pa nogometašev ne zbujajo ponoč z lončki.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.476
5.007
113
Za zmago na taki dirki je potrebno imeti razen top športnikov v ekipi in ljudi v ozadju, še kup športne sreče. Naivneži s(m)o mogoče pričakovali, da se bo Pogačar "sprehodil" do zmage, ampak temu niti slučajno ni tako. Kot dvakratni zmagovalec pa se je že zapisal v zgodovino.
Glede "dopinga": en od otrok je v srednji šoli treniral atletiko s perspektivnim atletom. Ta je redno jemal neke tablete kofeina, ki je v določeni količini še dovoljen. Če si torej danes zjutraj spil kavo ali pravi čaj, si med namernimi "dopingiranci".

I

Izbrisan uporabnik 474

Mislim, da je iluzorno pričakovati, da je katerikoli kolesar "čist."

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.476
5.007
113
Jaz pa jim povsem verjamem, razen če se bo dokazalo nasprotno.
Kdo sem jaz, da bi koga obsojal vnaprej? Verjamem pa, da ste na svetu sposobni sodniki in pravično sodite tudi brez dokazov. Ali vsaj pravično blebetate kot stare babe pri vodnjaku.

• Všeč mi je
Reactions: vincenco in kalbo