kera carja sta Pogi in Wan Aert
Ded mu je prišo povedat da mu žal ne more dovolit pobega
Ded mu je prišo povedat da mu žal ne more dovolit pobega
kaj mu je pokazal? isto ko Vanga? da toura ne bo nikoli dobil?Aja vsi pametni, predvsem drugorazredni izbrisani. Ali ste brali kaj je magnet Rogliču pokazal. Me prav zanima kaj bi vi delali v takem stanju. Še po alteru ne bi zmogli jamrat...
Tudi brez solzne slike je druga liga.Daj ne blamiraj se. Dve počeni vretenci mu je pokazal.
Kaj je tu junaškega. Plačo je oddelal in pomagal našega tlačit .Sicer je junaško in si ne morem predstavljati kako je trpel na kolesu. Ampak na koncu bi bilo bolje, predvsem za njega, da bi takoj odstopil.
Mi je pa čudno, da takoj ne naredijo kak RTG po dirki (mogoče so pa nisem zasledil).
Ok potem sem spregledal. Ja ni kej škoda, ker bo še Vuelta šla verjetno po gobe. Glede na stanje pa mogoče celo bolje, če bo Pogačar šel na Vuelto, da ne bo spet prepucavanja.Je bilo napisano: RTG počenih vretenc včasih ne pokaže.
Ne govorim za Alter. Saj je dosti, da se pogleda komentarje pod novicami na raznih portalih. Tukaj se niti ne sekiram ker je tko večino trolanja in na to ne odgovarjam.Saj ni prepucavanja. 99,9% ljudi razume, le izbrisani ima težave z možgansko meglo.
Krasen komentar. Dobro razmišljanje in analiza celotne situacije.Če čebula ne bi imela če, bi bila le bula …
A čmo dat tvoj komentar? Vetjetn je kuhar od UAE fasal korono, pa ni blo spešl makaronov....In vse tiho je bilo ….