Pecikliranje je najtezji sport, najbolj naporen no.Pri vseh športih na pro nivoju je cela znanost pri prehrani in hidraciji.
Pecikliranje je samo medijsko najbolj izpostavljeno glede raznoraznih substanc
Pecikliranje je najtezji sport, najbolj naporen no.Pri vseh športih na pro nivoju je cela znanost pri prehrani in hidraciji.
Pecikliranje je samo medijsko najbolj izpostavljeno glede raznoraznih substanc
Zdej lohk UA dres kupiš, je šla cena mal dol, ampak se mi zdi, da je baba pečena na Jumbo Visma... Tko da, če jih ne moreš premagati, se jim pridruži. Dresi se itak po velikosti prodajajo, ne po IQ, da ga ne bi mogel dobiti.pravljičar raje svojo debelo cuvaj, da ti je postar z električnim ne nabriše
V življenju še nisem kupil dresa za ovco.Zdej lohk UA dres kupiš, je šla cena mal dol, ampak se mi zdi, da je baba pečena na Jumbo Visma... Tko da, če jih ne moreš premagati, se jim pridruži. Dresi se itak po velikosti prodajajo, ne po IQ, da ga ne bi mogel dobiti.
P.S. samo še to? Je bil ta s Jumbo Visma dresom mogoče še črna kita? Ker pol nič ne kupuj...
Trije Jumbo Visma servisirajo tvojo babo? Kle je konc, sprijazn se... Ce bo dnar pr bajt, ti bo prala pa kuhala še...V življenju še nisem kupil dresa za ovco.
Trije hepani, zagoreli, evropejci so bili, rdečekožci.
Eni ste se res zaplezali, ne dojemate več pojma rekreacije...
No, na budalah se da lepo služit...
sploh nimam babe pajkičar lolTrije Jumbo Visma servisirajo tvojo babo? Kle je konc, sprijazn se... Ce bo dnar pr bajt, ti bo prala pa kuhala še...
Sex pa tko, če je bil Jumbo, bo pr teb približno tko, k če bi hrenovko po hodniku vrgu...
Se mi je zdelo... Ker če je bil Jumbo Visma zravn, si pač odpadel. Je pa itak zdej popularno gay biti, Samo pravo opremo rabiš za v blato.sploh nimam babe pajkičar lol
Jaz poznam 2 ki sta to naredila. Dandanes ne več, leta pač.Madona rad bi spoznal majstra, ki vodo in pir pije pa laufa maraton 2h 42min.
Ja, pepe revezi so teli vrhunski sportniki. Z armstrongom na celu imajo vsi po vrsti najhujso obliko astme pa vsaj enega raka prebolevajo ali pa so ga ze.
Pol so pa tebe?sploh nimam babe pajkičar lol
Ja ne vem, nazadnje sem ga lansko jesen, na makarone, umak od rajčice in pir. Nisem sicer najbolj navdušen nad spoznavanjem alterjevcev, ampak ok, lahko greva tut na pir. Še z nekaj tekači na makarone, ki jim nese tudi pod 2:40.Madona rad bi spoznal majstra, ki vodo in pir pije pa laufa maraton 2h 42min.
Ja, pepe revezi so teli vrhunski sportniki. Z armstrongom na celu imajo vsi po vrsti najhujso obliko astme pa vsaj enega raka prebolevajo ali pa so ga ze.
Tole se pa ful lepo sliši. Majo vsaj babe mir pred tabo, če že mi ne.sploh nimam babe pajkičar lol
ne vsemu verjet, kar tu preberešTole se pa ful lepo sliši. Majo vsaj babe mir pred tabo, če že mi ne.
sploh nimam babe pajkičar lol
Ne rabiš ker pofrezam vse kar pride pod roke. Dokler so makaroni.Privoščim ti vsaj še baziliko in parmezan. Če to še ne paše pod doping.
Ma ne vem če so kdaj pajkičarji slovel ravno kot fukači. Prej kontra.Mal te mam na sumu, da ti je enkrat en v Jumbo Visma dresu babo nategnu... Pa uživala je ob tem.... Je tako, ane?
Pri izbrisanem zgleda ni bilo veliko potrebno. Itak zdej po blatu rije...Ma ne vem če so kdaj pajkičarji slovel ravno kot fukači. Prej kontra.
S temi besedami je ponavadi kakšna tečna baba konec avgusta opisovala galebe. Nobenminidal.Ma ne vem če so kdaj pajkičarji slovel ravno kot fukači. Prej kontra.
Maš izkušnje? Te je ker slabo porihtal?Ma ne vem če so kdaj pajkičarji slovel ravno kot fukači. Prej kontra.