Evo se že javljajo.Maš izkušnje? Te je ker slabo porihtal?
Evo se že javljajo.Maš izkušnje? Te je ker slabo porihtal?
Bradley je po 7 etapi rekel, da je TdF 22 odločen. Prvi Pogi, ostali tekmujejo za drugo mesto.Evo to sem vam govoril fuzbal primerjači.
Kolesarska legenda: "Z Rogličem je konec ..."
Bradley Wiggins se je po koncu Dirke po Franciji dotaknil usode in prihodnosti obeh Slovencev.www.zurnal24.si
Ja Bojan, če ti tko praviš...TJV je imel dejansko že letos samo enega kapetana. Se je pokazalo med 5. etapo. Ne si utvar delat.
Takrat je bil Primož spredaj. Če bi brez težav pripeljal bi bilo drugače. Ne bomo vedeli.TJV je imel dejansko že letos samo enega kapetana. Se je pokazalo med 5. etapo. Ne si utvar delat.
ja... to ne gre tako.V enem letu se lahko vse spremeni. Poškodbe, forma, težave ekipe, doping.
Če se najde v TJV super, zakaj bi hodil drugam. Saj v Ineosu ne bi bil avtomatsko kapetan vedno in povsod. Dejansko verjetno še težje kot v TJV.
Upam da se odloči za Giro. Če bodo moci pa se Tour.
Sem ti zgoraj malce popravil, da bo pravilno zapisano.ja... to ne gre tako.
Triple Crown of Cycling - Wikipedia
en.wikipedia.org
s tem da pantanijeva zmaga na touru je bila tisto leto ko je bila festina.
tako da ali greš 100% na tdf(in mogoče z vuelto "rešuješ" sezone kot to počne roglič) ali pa bolje da greš giro+vuelta če že.
Indurain se je z Girom pripravljal na Tour.ja... to ne gre tako.
Triple Crown of Cycling - Wikipedia
en.wikipedia.org
s tem da pantanijeva zmaga na touru je bila tisto leto ko je bila festina.
tako da ali greš 100% na tdf(in mogoče z vuelto "rešuješ" sezono kot to počne roglič) ali pa bolje da greš giro+vuelta če že.
Ja in?Indurain se je z Girom pripravljal na Tour.
Rocke tako niso nic nenavadnega, tacota si poglej ce hoces vidt narrow handlebars pa rocke na notRemco s svojevrstno pozicijo zavornih ročic in brez rokavic.
Van Vleuten pa z nenormalmim stilom poganjanja.
C/p iz FB.
V mislih sem imel tole :Ja in?