Kruha in iger. Gledalci in navijači lahko pišemo in napovedujemo karkoli.Snečko ti kar goni svoje ni panike.
Problem tebe in tebi podobnih je, da gonite svojo vizijo resnice v nedogled in ne dopuščate drugih mnenj. Niti ne priznaš svojih napak.
Ampak to ne pomeni da si najpametnejši, pomeni samo, da si omejen tepček v svojem svetu.
Če bi se jaz tako nategnil v svojih napovedih kot si se ti v tej temi, bi se skril pod skalo in šel iz foruma.
LGBT strokovnjak... Ti še za svoje gate ne znaš pravilno napovedati, kdaj so izdane... Crni Kitić, kot sem rekel! Izberi poljubno športov, jaz bom samo enega...Do sedaj sem še vse pravilno napovedal.
Se prav se bosta udarla v kolesarstvu.... Trasa?Se bomo kar lepo te teme držali.
Super Crni Kitić... A rečeva eno 100tko, cesta, da se drziva teme, kolo po izbiri, dokler ni elektricno... Samo se mi nekako zdi, da se bo Kitić spet izgovarjal...Se bomo kar lepo te teme držali.
Super Crni Kitić... A rečeva eno 100tko, cesta, da se drziva teme, kolo po izbiri, dokler ni elektricno... Samo se mi nekako zdi, da se bo Kitić spet izgovarjal...
Gonit moraš pri vsakem, tudi pri električarju, tak da.Krasno, dokler ne poizkusiš nekaj novega
Ti jest posodim bicikl. Sam traso še dorečta.Poglej priponko 47342
Samo tega imam, 29 let je star in se krasno pelje.
Moje kolo je povsem v redu, pa še v pedrskih pajkicah ni treba vozit.Ti jest posodim bicikl. Sam traso še dorečta.
v čem, prosim za razlago ... ? (sem že peljal tudi cestaka in kakšno drugo kolo)Seveda moraš pri vsakem goniti, ampak ni point v tem. Izkušnja je hitro bolj prijetna.
Verjetn je to ta gorc na slikiKaj si ni psihic zadnjic nekaj zmisljeval kako hitro se on pelje na nekem gorcu?
No obstajajo tudi električarji, ki majo gas pa tudi končna se da dvignit nad 25km/h...Pač niso 100% street lagal v odprti konfiguraciji...Gonit moraš pri vsakem, tudi pri električarju, tak da.
Imam pa še enega na pedala, se tudi lepo pelje, malenkost starejši.
Poglej priponko 47343