Zdajle je pretoplo za pajkice...Lahko si samo kožuh na nogah obriješ....da boš bolj dirkalen...Moje kolo je povsem v redu, pa še v pedrskih pajkicah ni treba vozit.
S tem kolesom prevožena npr. Korčula in nazaj.
Zdajle je pretoplo za pajkice...Lahko si samo kožuh na nogah obriješ....da boš bolj dirkalen...Moje kolo je povsem v redu, pa še v pedrskih pajkicah ni treba vozit.
imaš pa tako barvo kolesa, da tudi pajkic ne rabiš oblečt, da pokažeš svojo spolno usmerjenostMoje kolo je povsem v redu, pa še v pedrskih pajkicah ni treba vozit.
Kar manjka barv, jih ima verjetno na sebi... Crni Kitićimaš pa tako barvo kolesa, da tudi pajkic ne rabiš oblečt, da pokažeš svojo spolno usmerjenost
Komu bi moral jaz kaj pokazati Imam kolo in primerno opremo, tako da ne sanjaj.Sej imaš šanso pokazat, kako je zdej s tem. Če pa rabiš pajkice pa kolo, pa na dan z besedo.
Verjetno so ga organizatorji prosili...Pogačar bo izpustil vuelto...pričakovano
zdaj bo Gustek spet rekel, da je za v penzijo.Evo Rogla v rdečem.
jaz bi dodal še lando.A ni tukajšnji strokovnjak za vse, trdil da je odpisan in je konec z njim?
Rogla je pa tole odlično odpeljal. Že v takole kratki etapi je pridelal lepo prednost pred Carapazom in Bernalom, ki bosta verjetno najbolj nevarna. Na njuno srečo tokrat ni bilo bonifikacijskih sekund, ker potem bi bilo pa že kar malo prehudo: po 7km slaba minuta zaostanka...
In Polanc 11.Zacel se je odlicno... Pa Tratnik 3...