Ni še za staro šaro anedeAlo, eni delamo 10,12h na dan. Sem lepo povedal svoje! Vsa cast mu!! Prva zadeva ko sem prisel domov je bil alter in cestitke!!!
Nazadnje urejeno:
Ni še za staro šaro anedeAlo, eni delamo 10,12h na dan. Sem lepo povedal svoje! Vsa cast mu!! Prva zadeva ko sem prisel domov je bil alter in cestitke!!!
Tolk sem ze, da se me niste znebil niti za en danEj a si v redu?!
Vse vem o čem govoriš.Ni za staro šaro, zaenkrat! Bo pa drugo leto ze 32 pi.zd.a kolk mi ga je bilo zal lansko leto, ampak je trenutek, ko moramo starci prepustiti vajeti mladini brez ropotanja. Me veseli, da je danes zaprl usta marsikomu. Un posnetek k mu 2dcl sline teceiz ust cez vrat. Kdor je kdaj gledal dirkalne konje ve o cem govorim. Do konca!
Jp, tole je pa pomemben podatek. Me zanima, če bi isto objavli, če bi imel batek od RCja na vratu
Dobro zanj, če misli, da mu tudi Bog pomaga. Ali mu tudi pri padcih?
Roglič zahinavil na prvi tekmi in na kronometru odžrl mesto PogačarjuKje ste zdej ovce... Roglič pogorel... Me nekaj časa ni, vidim, da nisem ničesar zamudil, dežurni vedež ni razočaral... Roglič in Dončić, oba isto sranje. Še enkrat, bravo ovca
Odrzl? Ker ti tako pravis ali kdo?Roglič zahinavil na prvi tekmi in na kronometru odžrl mesto Pogačarju
to je vsa umetnost