Se strinjam, popolnoma neumestno, ker je po moje tvoj prekršek bistveno težji in bolj nevaren, kot pa od tistega pajkičarjaCitat:
Uporabnik buce pravi:
jaz se ne ustavljam na STOP znaku - zmanjšam pa hitrost na minimum, če bi blo potrebno ustavit.
Enačit prekršek, ki se še vedno stori na cesti (ob stop znaku ne grem na kolesarsko, da se ga izognem - tako kot prenekateri kolesar rdeči na semaforju) s tem, da ti dejansko zamenjaš cestišče pa je neumestno.
V delu Slovenije, kjer IMT-jčki sopihajoče vlečejo za sabo prikolico drv.Citat:
Uporabnik buce pravi:
Za dodatno vprašanje - dodatni odgovor: ne vem sicer na katerem koncu slovenije ti živiš, ampak jaz že vsaj 20 let nisem videl na cesti traktor, ki vozi 15km/h. In tudi če bi ga, še vedno on ima ZAKONSKO PODLAGO da je na cesti. Kolesar pa je v primeru kolesarske steze NIMA! Ne samo da je nima, PREPOVED ima. Ločiš?
In ti imaš ZAKONSKO DOLŽNOST, da se ustaviš pri STOP znaku, pa se ne. Ti ločiš, da je to isto sranje, le drugo pakovanje? Oba NAMERNO kršita zakon, in po zakonu ga ti bolj kršiš, ker je kazen večja
Nisem je pregovoril, normalno sem ji obrazložil zakaj sem bil na pločniku in seveda sem bil na pločniku z normalno hitrostjo, s katero nisem NIKOGAR OGROŽAL. To je bilo vse.Citat:
Uporabnik buce pravi:
to da te je dobila redarka na pločniku in si jo odnesel brez kazni - bravo. ti jo je ratal pregovorit. good for you.
Osebno mnenje: še vedno bolje kot pa da bi bil na cesti, 20cm stran pa kolesarska pot.
To NI BIL IZGOVOR. Sem napisal, da bom mirno skeširal, če me kdo dobi na napačen dan. To je bila le ena osvetlitev/obrazložitev, katera marsikateremu žolčnežu ne pade na pamet. Če bi imel le malo pameti ali strpnosti, bi pač razumel to in šel normalno naprej, ne da postane penast kot stekel pes.Citat:
Uporabnik buce pravi:
Še vedno pa ti ne dam prav glede "samoizločitve" na podlagi hitrosti. Je preneumen izgovor.