Trolaš a? Fitneser.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zdaj je vsaj kaj produktivnega iz te teme, drugače bi bila tema oz hvalospev za dopingiranje, res sila hvale vreden dosežek.
Trolaš a? Fitneser.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zdaj je vsaj kaj produktivnega iz te teme, drugače bi bila tema oz hvalospev za dopingiranje, res sila hvale vreden dosežek.
Na cesto. Tako, da se ji reče cesta, ne tile naši Šentflorjanski grabni.Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Kam pa sodi cestno kolo? Če že prcaš.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ne, ni, če je kolesarska, pač ne smeš po ceti. SPrijaznite se že enkrat da niste nilč posebnega na biciklih, Tudi vožnjo po peš conah bi vam morali prepovedat. Lepo dol in peš ob kolesu, kot v tujini.Citat:
Uporabnik jello pravi:
Realnost se nekako ne strinja s tabo. Razen na cestah rezerviranih za motorna vozila in avtocestah je vožnja s kolesom zakonsko dovoljena. Ampak ajde, ti pač ne nese tako daleč (kar je razumljivo, mišice, ki se ji reče možgan se na fitnesu pač ne da natrenirat).
A bova kako o tvojem spoštovanju predpisov blizu Golovca spet rekla?Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ne, ni, če je kolesarska, pač ne smeš po ceti. SPrijaznite se že enkrat da niste nilč posebnega na biciklih, Tudi vožnjo po peš conah bi vam morali prepovedat. Lepo dol in peš ob kolesu, kot v tujini.Citat:
Uporabnik jello pravi:
Realnost se nekako ne strinja s tabo. Razen na cestah rezerviranih za motorna vozila in avtocestah je vožnja s kolesom zakonsko dovoljena. Ampak ajde, ti pač ne nese tako daleč (kar je razumljivo, mišice, ki se ji reče možgan se na fitnesu pač ne da natrenirat).
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Kdaj si naredil zadnji kilometer s kolesom po tujini? Jaz sem jih letos spomladi po avstriji kar nekaj. In ko je bila na kolesarskih gužva zaradi električarjev smo se pač vozili lepo po cesti. To je bilo ca. 90% časa. In še enkrat poudarjam, na koroškem, kjer je pregovorno nabolj zagoveden folk in kjer nadutost dobi povsem nov pomen (vsak gleda samo na svojo rit) mi ni potrobil niti eden (z besedo: nobeden).
Enaka zgodba je v italiji.
Moje pisanje se sicer ni v popolnoma nobenem delu nanašalo na kolesarske steze, si pač povlekel iz riti. Isto logiko imate kot stardec ko se na prehitevalnem valja 130 km/h ker itak nihče ne sme hitreje. Tam se mu smejete, tukaj pa vsi fašete živčnega če se kolesar ne pelje tam kjer se vam zdi da bi se moral. Žalost. Vem, zdaj bom označen za idiota v pajkicah ki dela sranje po cestah, ampak ajde, to je pač vaš domet. Serite dalje.
Beri odgovor zgoraj. Ja, kršim predpise in če zajebem, bom sam kriv. In ne bom jezen na tiste, ki so se po predpisih pripeljali tja, kjer sem bil jaz "ilegalno".Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
ksz
Obvezna registracija koles, iz tega proračuna (in kazni prekrškarjev) naj se gradijo kolesarske steze. Na regionalnih cestah pa seveda obvezno prepovedati kolesarjenje. Tudi rally, F1 ipd. športi se ne odvijajo kar tako med prometom po cesti in ni nobenega razloga, da bi pri kolesarjenju bila kakšna izjema (razen seveda, ko je primerno cesta zaprta - npr. tour, giro,...).
Citat:
Uporabnik titov pravi:
ksz
Obvezna registracija koles, iz tega proračuna (in kazni prekrškarjev) naj se gradijo kolesarske steze. Na regionalnih cestah pa seveda obvezno prepovedati kolesarjenje. Tudi rally, F1 ipd. športi se ne odvijajo kar tako med prometom po cesti in ni nobenega razloga, da bi pri kolesarjenju bila kakšna izjema (razen seveda, ko je primerno cesta zaprta - npr. tour, giro,...).
Kot si lahko prebral me motijo ljudje, ki me prehitevajo ilegalno, ker si predstavljajo, da kolesarji ne sodimo na cesto. Primerek takšnega možganskega fenomena je dva posta višje. V vseh ostalih situacijah me načeloma ne najdeš, razen če je kolesarska steza neprevozna. V tem primeru štejem, da je ni in se čisto legalno peljem ob desnem robu cestišča.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Beri odgovor zgoraj. Ja, kršim predpise in če zajebem, bom sam kriv. In ne bom jezen na tiste, ki so se po predpisih pripeljali tja, kjer sem bil jaz "ilegalno".Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Uporabnik jello pravi: