Oooo prav nič "Vsaka jim čast". Sta goljufa, ki pa sta od goljufije odstopila, ko sta vidla da ne bo šlo gladko. Da se dokazat, da se od tam kjer sta stala ne vidi semafor, pa da je zelena puščica tam tudi. To so pa že materialni dokazi. No ne rečem, so tud "buzeranti" kot je primer v sosednji temi vožnja v rumeno, tam mu pa ne morš nič dokazat. Ampak prav poštena pa tadva policaja že nista bila.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
...Vsaka jim čast, da sta priznala napako. Saj sta tud krvava pod kožo. Problem bi bil, če bi kakšna "buzeranta" na vsak način dokazovala da ne vidita puščice.....
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Oooo prav nič "Vsaka jim čast". Sta goljufa, ki pa sta od goljufije odstopila, ko sta vidla da ne bo šlo gladko. Da se dokazat, da se od tam kjer sta stala ne vidi semafor, pa da je zelena puščica tam tudi. To so pa že materialni dokazi. No ne rečem, so tud "buzeranti" kot je primer v sosednji temi vožnja v rumeno, tam mu pa ne morš nič dokazat. Ampak prav poštena pa tadva policaja že nista bila.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
...Vsaka jim čast, da sta priznala napako. Saj sta tud krvava pod kožo. Problem bi bil, če bi kakšna "buzeranta" na vsak način dokazovala da ne vidita puščice.....
"krvava pod kožo" haha me zanima če bi za blagajnika v trgovini tud uporavil tak blag izraz, ko bi ti zaračunal nekaj, kar ni videl v tvoji košarici.
Raje povej, kaj jima je bilo, da sta ustavila človeka in mu rekla, da je prevozil rdečo, mu hotela nabit kazen, čeprav semaforja in prekrška nista videla? In prekrška tud nista mogla vidt, ker ga ni bilo.
Primerjava med blagajničarko in policajem je kar na mestu, mogoče za mladeniče, ki se ne spomnijo, kak se je kasiralo še pred parimi leti le premalo sodobna. Pa tud še danes nimajo vse trgovine skenerja, in pa vsi artikli kode, pa tud če mal pogledaš okol blagajne boš videl kolk ima kakšnih kod zraven prilimanih, ki jih lahko osvetli. Se pa strinjam, da bi bila goljufija, če bi računala nekaj, kar nisi kupil.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Uporabnik lanos pravi:
"krvava pod kožo" haha me zanima če bi za blagajnika v trgovini tud uporavil tak blag izraz, ko bi ti zaračunal nekaj, kar ni videl v tvoji košarici.
Raje povej, kaj jima je bilo, da sta ustavila človeka in mu rekla, da je prevozil rdečo, mu hotela nabit kazen, čeprav semaforja in prekrška nista videla? In prekrška tud nista mogla vidt, ker ga ni bilo.kaj ti naj napišem nazaj?? Kako lahko primerjaš z trgovko v trgovini????
(samo v vednost... ona vsak predmet ki ga kupiš, vzame v roke in ga z uno lepo stvarco z rdečo svetlobo blokira. In če ga nima v roki, ga ne more blokirat. In če ji ga le uspe, je pa goljufija)
V tem primeru, pa semaforja nobeden ni imel v roki!!!! Fant je sam pokazu oz. dokazu, da pač stvar tam stoji in stvar je bila rešena.
Še kaj??
Pošten policaj ne bo NIKOLI nikomur očital, da je peljal skoz rdečo, če tega ni sam jasno videl.Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Nevem men sta delovala kar poštena. Sam tastar pač ni hotel priznati da se je zmotil.
.
Res zajebano če kako stvar 2x potegne. Pol ima pa še težave z viški v zalogi, khmm najbolš da eno glih tako vrečko domov nese, pa poje kar je not pa bo stvar rešena.Citat:
Uporabnik doktor pravi:
Zakaj bi blagajničarka računala nekaj, kar ni v košarici?
Iz čiste zlobe?To mi res ni jasno. Prou ne znam si predstavljat slučaja, da bi jest npr. v Mercatorju pogledal preč od blagajne za eno brhko mladenko recimo; mojo nepazljivost bi blagajničarka izkoristila in mi hitro skenirala še eno vrečko, čeprav je nisem vzel. Jaz bi plačal, ona bi šla na čik pavzo in sodelovkam povedala, kako je nategnila enga mladca, da je plačal vrečko, ki je sploh ni vzel. In vse bi bile zadovoljne in nasmejane.
A mislš, da se folku to res zdi zabavno?Res ne vidim, zakaj bi to nekdo narediL?
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
To je verjetno samo za ponazoritev za nekatere uporabnike tukaj gor (mahoney, predator...)kako semafor s puščico izgleda.